Libnet.ro
UNICEF

14:30

Doua persoane au fost arestate in Barcelona pentru ca faceau propaganda Statului Islamic

Antena3 Antena3,
Doua persoane au fost arestate in Barcelona pentru ca faceau propaganda Statului Islamic

Politistii spanioli au arestat doua persoane in Barcelona, banuite ca distribuiau materiale de propaganda a Statului Islamic, informeaza Reuters. Suspectii foloseau cateva conturi de retele online pentru a prom. continuă pe Antena3

Dambovita: Noua persoane banuite de camatarie, santaj si proxenetism au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

Noua persoane banuite de camatarie, santaj si proxenetism au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, in urma celor 29 de perchezitii efectuate, joi, in Dambovita, se arata intr-un comunicat al.

Accident in Baia Mare: Doua persoane au murit si alte zece au fost ranite

Doua persoane au murit si alte zece au fost ranite, marti dimineata, in urma unui accident produs in judetul Maramures, in care au fost implicate un autoturism SUV si un autobuz care transporta muncitori la.

Accident GRAV pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doua persoane au murit si alte zece au fost ranite

Doua persoane au murit si alte doua se afla in stare grava, in urma unui accident rutier, produs pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Femeia care conducea autoturismul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un autobuz, conform B1 Tv.

Doua persoane au murit in Filipine dupa ce un taifun puternic a facut ravagii in zonele de coasta

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un taifun puternic a facut ravagii in mai multe localitati aflate pe coastele filipineze. Furtuna violenta a fost insotita de ploi torentiale si rafale.

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident produs pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare

Tragedie pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doi oameni au murit si alti doi au fost grav raniti dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului, a patrus pe contrasens si s-a izbit de un.

Doua persoane au murit si zece au fost ranite in urma unui accident produs pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare

Tragedie pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doi oameni au murit si zece au fost grav raniti dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului, a patrus pe contrasens si s-a izbit de un autobuz.

Meteorologii anunta vreme schimbatoare in urmatoarele doua saptamani: Vezi prognoza meteo pentru fiecare regiune a tarii

Meteorologii anunta ca in urmatoarele doua saptamani regimul termic va fi oscilant la nivelul intregii tari. Temperaturile maxime ce vor atinge 23 de grade, pana pe 14 mai, dupa care vor scadea pana la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )