Libnet.ro
UNICEF

23:45

Doua persoane au murit intr-un grav accident la iesirea din localitatea 23 August

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au murit intr-un grav accident la iesirea din localitatea 23 August

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta care a constatat decesul celor doua persoane. continuă pe Adevărul

Accident grav in Bucuresti: Bulevardul Iuliu Maniu este BLOCAT spre iesirea din Bucuresti

Circulatia este blocata, marti dimineata, pe benzile 1 si 2 ale bulevardului Iuliu Maniu spre iesirea din Bucuresti in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, anunta.

Circulatie blocata pe bulevardul Iuliu Maniu, spre iesirea din Bucuresti

Circulatia este blocata, marti dimineata, pe benzile 1 si 2 ale bulevardului Iuliu Maniu spre iesirea din Bucuresti in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, anunta reprezentanti ai Brigazii Rutiere a Capitalei, citati de Agerpres. Potrivit acestora, este afectata si circulatia troleibuzelor din zona.

Un barbat a fost calcat de tren la iesirea din Buzau

Un barbat din Buzau a murit dupa ce a fost lovit de un tren. Barbatul in varsta de 43 de ani a fost gasit cu corpul zdrobit dupa ce a fost lovit de un tren la iesirea din Buzau. Acesta ar fi.

Accident mortal in Constanta. Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

Un accident grav a avut loc miercuri seara in localitatea 23 august, in judetul Constanta. Un autoturism marca Dacia Logan a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un copac de pe.

Grav accident de circulatie, marti dimineata, pe DN1

Un accident foart grav s-a produs marti dimineata pe DN, intre Bucuresti si Ploiesti, pe sensul de mers dinspre Bucuresti, in urma unui accident rutier in care a fost implicat un autoturism si.

Un artist roman, implicat intr-un grav accident rutier: imi vedeam doar copiii

Radu Ile a vazut moartea cu ochii. Cantaretul de muzica populara a fost implicat intr-un accident rutier grav, in timp ce se indrepta spre Botosani. Artistului, care se afla in.

DN1, blocat in urma unui grav accident de circulatie

Un accident foart grav s-a produs marti dimineata pe DN, intre Bucuresti si Ploiesti, pe sensul de mers dinspre Bucuresti, in urma unui accident rutier in care a fost implicat un autoturism si.

Deprecierea lirei sterline creste semnificativ factura Marii Britanii la iesirea din UE

Ministrul britanic de Externe Boris Johnson a recunoscut, vineri, ca Marea Britanie trebuie sa plateasca pentru a iesi din Uniunea Europeana, alaturandu-se altor sustinatori ai Brexit-ului care au facut concesii pentru a asigura o retragere fara probleme, relateaza Bloomberg, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )