Libnet.ro
UNICEF

11:15

A doua reactie severa dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: Un medic rezident din Cluj a suferit o semipareza

B1 B1,
A doua reactie severa dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: Un medic rezident din Cluj a suferit o semipareza

Un al doilea medic din Romania a suferit o reactia adversa severa dupa de a primit vaccinul anti-coronaviruis. Este vorba despre un rezident din Cluj care a sustine ca a suferito semipareza dupa ce a. continuă pe B1

inca o reactie severa dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: O persoana a facut soc anafilactic

O persoana din Timis, careia i-a fost administrat vaccinul anti-coronavirus, a avut o reactie de tip soc anafilactic, tratata de la primele semne si care s-a remis imediat. Mai exact, reprezentantii.

Prima reactie adversa severa dupa administrarea vaccinului Pfizer. Momentul socant prin care a trecut o femeie

Dupa vaccinarea anti-covid, in Romania s-a inregistrat o prima reactie adversa rara. S-a intamplat in cazul unei femei in varsta de 32 de ani, medic de profesie. Aceasta a suferit o paralizie temporara faciala, dupa administrarea rapelului cu vaccin BioNTechPfizer. Prima reactie adversa severa dupa administrarea vaccinului Pfizer Astfel ca Ministerul Sanatatii a fost informat .

CNCAV: Daca o persoana prezinta reactie anafilactica dupa administrarea primei doze de vaccin tip ARNm nu va mai primi a doua doza

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) face o serie de precizari cu privire la administrarea vaccinului pe baza tehnologiei ARN mesager in situatii.

EXCLUSIV Medicul Virgil Musta, explicatii despre prima reactie adversa rara aparuta in Romania, dupa administrarea vaccinului COVID: in studiile clinice au fost observate reactii in care pacientii au prezentat pareza faciala tranzitorie

Cunoscutul medic infectionist Virgil Musta a explicat pentru B1. RO cazul primei reactii adverse rare care apare in Romania in urma administrarii vaccinului impotriva COVID-19. Este vorba despre o.

Vaccinul AstraZeneca. Pentru ce grupa de varsta este recomandata administrarea vaccinului in Romania

In Romania incepe in cateva zile imunizarea cu al treilea ser aprobat in Uniunea Europeana de la AstraZeneca, un vaccin pe baza de virus viu, asadar diferit fata de cele de la Prizer si Moderna. in tara noastra, pentru moment, va fi administrat numai persoanelor pana in 55 de ani. Primul vaccin facut din virus .

CNCAV, recomandari privind administrarea vaccinului AstraZeneca. Cui i se adreseaza serul si la cat timp se face rapelul

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 atrimis, joi,recomandari privind administrarea vaccinului AstraZeneca, al treilea serimpotriva COVID-19.

CNCAV: A inceput administrarea vaccinului Moderna la nivel national

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunta ca joi a inceput administrarea vaccinului Moderna la nivel national, iar persoanele programate sa primeasca prima doza pana in 16 februarie vor fi imunizate cu acest tip de ser si vor face rapelul la 28 de zile.

Monica Pop, reactie furibunda dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea pentru patru spitale din Bucuresti: Este o gafa extraordinara care urateste un primar

Vestea ca primarul sectorului 1 va taia finantarile a patru spitale extrem de importante din Bucuresti a socat o tara intreaga. Medicii sunt, de asemenea, revoltati si ii declara razboi tacit. Prin decizia sa, Clotilde Armand priveaza pacientii romanii de la Sanatate, in plina pandemie de Covid-19. Medicul oftalmolog, Monica Pop, direct afectata, i-a transmis .

iPS Teodosie, reactie halucinanta dupa moartea bebelusului din Suceava. Ce a putut sa spuna

Cazul dramatic de la Suceava inca are ecouri atat in spatiul public, cat si printre personalitatile din viata publica. Reactii halucinante a avut, pe marginea dramei, a avut si deja cunoscutul iPS Teodosie de la Constanta. Acesta a declarat ca regulile bisericesti trebuiesc respectate ca atare si a comparat tragedia bebelusului cu momentul impartasaniei. Mai .

Prima reactie adversa extrem de rara inregistrata in Romania la vaccinul Pfizer: O doctorita de 32 de ani care a suferit paralizie faciala temporara si-a revenit complet in scurt timp Reactia, similara cu cea din cazul anesteziei la stomatolog

Prima reactie adversa rara inregistrata in Romania la vaccinul Pfizer: o doctorita in varsta de 32 de ani din judetul Valcea care s-a vaccinat a dezvoltat paralizie faciala temporara dupa administrarea celei de a doua doze de vaccin BioNTech Pfizer Comirnaty), anunta Ministerul Sanatatii. Doctorita si-a revenit complet in scurt timp. Paralizia faciala temporara este o reactie adversa extrem de rara inregistrata la vaccin. Este o reactie similara cu cea din cazul anesteziei care se face la stomatolog, ce induce paralizie temporara a unei parti a fetei, iar pacientii isi revin complet in jumatate de ora - o ora.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2322 seconds )