Libnet.ro
UNICEF

14:15

iPS Teodosie, reactie halucinanta dupa moartea bebelusului din Suceava. Ce a putut sa spuna

Playtech Playtech,
iPS Teodosie, reactie halucinanta dupa moartea bebelusului din Suceava. Ce a putut sa spuna

Cazul dramatic de la Suceava inca are ecouri atat in spatiul public, cat si printre personalitatile din viata publica. Reactii halucinante a avut, pe marginea dramei, a avut si deja cunoscutul iPS Teodosie de la Constanta. Acesta a declarat ca regulile bisericesti trebuiesc respectate ca atare si a comparat tragedia bebelusului cu momentul impartasaniei. Mai . continuă pe Playtech

Mihai Sora, mesaj uluitor dupa moartea bebelusului din Suceava: Nu e un bot de carne

Cazul bebelusului decedat, dupa botez, la Suceava, a facut multa valva in media si societatea romaneasca. O sumedenie de voci din spatiul public au reactionat pe marginea acestui subiect, printre acestia si celebrul Mihai Sora. Drama de la Suceava in vizunea lui Mihai Sora Filozoful MIhai Sora, ajuns la venerabila varsta de 101 ani, este .

Ce a spus Andreea Balan dupa moartea bebelusului din Suceava. Cantareata e oripilata

Cazul micutului de la Suceava,d ecdat in timpul botezului a generat un val de reactii in toata opinia publica. Printre vocile publice care au condamant cele intamplate, se numara si Andreea Balan, mama, la randul ei, a doi copii. Vedeta a avut reactii dure pe retelele de socializare cu privire la drama familiei micutului Iustin.

CTP ia in deradere BOR dupa moartea bebelusului de la Suceava: Pana acum nu le-a dat prin cap?

Tragedia mortii bebelusului botezat din Suceava a cutremurat o tara intreaga, astfel ca cetatenii devin nemilosi in fata explicatiilor inutile. Acest lucru s-a intamplat si in cazul gazetarului CTP, care a izbucnit la auzirea mesajului transmis de Arhiepiscopia Sucevei pentru parinti si ceilalti romani. intr-un stil caracteristic, CTP a tunat si a fulgerat impotriva dogmelor .

Decizie de ultima ora in cazul preotului anchetat pentru moartea bebelusului din Suceava: Va suporta consecintele

Au aparut informatii de ultima ora cu privire la statutul pe care il are in prezent preotul care a oficializat botezul din Suceava, in urma caruia, un bebelus de doar sase saptamani a murit dupa ce a inghitit o cantitate mare de apa. Potrivit purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul a fost suspendat din .

Arhiepiscopia Sucevei anunta o ancheta dupa moartea bebelusului decedat in urma botezului: Dumnezeu ne-a certat...

Moartea bebelusului de 6 saptamani scufundat in cristelnita a lansat ample dezbateri in societatea romaneasca. in urma nefericitului eveniment a reactionat si Arhiepiscopia Sucevei, care a anuntat.

Preotul din Straja, reactie dupa moartea bebelusului Iustin: Asa evit orice pericol pentru copii...

Tragedia bebelusului Iustin, care a murit la scurt timp dupa ceremonia de crestinare a iscat controverse in randul preotilor.

iPS Teodosie, dupa decesul bebelusului de la Suceava: Canoanele sunt valabile si peste 1000 de ani. Nu ne intimidam

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, afirma cu ritualul botezului nu va fi schimbat, dupa decesul bebelusului de la Suceava. Canoanele acestea referitoare la credinta sunt valabile si peste 1000 de ani; nu ne intimidam, a declarat IPS Teodosie.

iPS Teodosie, despre cazul bebelusului mort: Nu se schimba ritualul botezului. Nu ne intimidam!

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a declarat ca regulile nu trebuie si nu pot fi schimbate dupa tragicul caz al bebelusului mort in urma botezului si asta deoarece procedurile apar in Sfintele Canoane si po.

Cum s-au sucit veteranii militari in cazul iPS Teodosie. Nu este inscris nicaieri, nu are titulatura de veteran

IPS Teodosie este membru cu acte in regula intr-o asociatie a veteranilor militari. Anuntul a fost facut chiar de conducerea sucursalei care l-a inscris. Doar ca, dupa o zi, lucrurile s-au schimbat.

Ilie Nastase, reactie halucinanta despre bataia data Ioanei Nastase. Aproape ca o face mincinoasa pe sotie

Desi nu in mainile lui se afla decizia de a mai forma un cuplu acum, Ioana fiind la acest moment separata de Ilie Nastase, fostul tenismen a iesit la declaratii pentru a atinge controversatul subiect, la scurt timp dupa ce si sotia a dat primul interviu dupa ce a acuzat ca a fost agresata de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )