Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vaccinul AstraZeneca. Pentru ce grupa de varsta este recomandata administrarea vaccinului in Romania

Playtech Playtech,
Vaccinul AstraZeneca. Pentru ce grupa de varsta este recomandata administrarea vaccinului in Romania

In Romania incepe in cateva zile imunizarea cu al treilea ser aprobat in Uniunea Europeana de la AstraZeneca, un vaccin pe baza de virus viu, asadar diferit fata de cele de la Prizer si Moderna. in tara noastra, pentru moment, va fi administrat numai persoanelor pana in 55 de ani. Primul vaccin facut din virus . continuă pe Playtech

CNCAV: Romania va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis, joi seara, ca vaccinul AstraZeneca va fi administrat in Romania persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, iar rapelul se recomanda a fi la 8 saptamani.

in Romania, vor fi vaccinate cu vaccinul AstraZeneca persoanele intre 18 si 55 de ani Opt saptamani, intervalul intre cele 2 doze

In Romania, vaccinarea impotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca este recomandata pentru grupa de varsta 18-55 de ani, cu posibilitatea cresterii acestui interval, in functie de aparitia noilor date stiintifice, a transmis Comitetul de coordonare a vaccinarii. De asemenea, intervalul de timp recomandat intre cele doua doze este de 8 saptamani.

Romania va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. La cat timp se face rapelul

CNCAV a transmis, joi seara, ca vaccinul AstraZeneca va fi administrat in Romania persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, iar rapelul se recomanda a fi la 8 saptamani.

Ce trebuie sa stie persoanele peste 65 de ani despre vaccinul AstraZeneca

Dupa ce patru state din UE au anuntat ca nu va folosi vaccinul produs de AstraZeneca pentru persoanele cu varsta de 65 de ani in campania de imunizare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghitaa precizat ca.

Valeriu Gheorghita, anuntul momentului. Cine sunt romanii carora le este interzisa imunizarea cu vaccinul AstraZeneca

Romania asteapta cu nerabdare primirea a 800. 000 de doze din vaccinul AstraZeneca, vaccin laudat de diferiti medici. in ciuda avantajelor pe care le are, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, atrage atentia asupra interdictiilor pe care acest ser le are in cazul unei categorii de persoane. Cine nu poate primi vaccinul AstraZeneca in scurt timp, .

Cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca. Ce surpriza, cand trebuie administrata a doua doza

Vaccinarea impotriva Covid-19 este subiectul prezent pe buzele tuturor. Dar, cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca si cand este necesar sa se administreze a doua doza de imunizare? Care este eficienta vaccinului Vaccinul anti-Covid-19 are dupa prima doza o eficacitate de 76%, iar dupa cea de a doua de 82%. Conditia este ca .

Informatiile diminetii despre vaccinarea in Romania: cine va primi vaccinul AstraZeneca, ce faci fara programare

Detaliile legate de vaccinarea din Romania se schimba de la o zi la alta. Cele mai noi informatii au fost oferite de Valeriu Gheorghita cu referire la vaccinul AstraZeneca si vaccinarile.

Vaccinul AstraZeneca are o eficienta de 76%, timp de trei luni, cu o singura doza

Vaccinul impotriva covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca are o eficienta de 76% - timp de trei luni, cu o singura doza - la persoanele contaminate care prezinta simptome, iar eficienta acestuia creste dupa administrarea celei de a doua doze, se arata intr-un studiu in vederea unei publicari stiintifice, relateaza Reuters.

Ministerul Sanatatii: Saptamana aceasta se va stabili intervalul de varsta pentru care se va folosi vaccinul AstraZeneca

Ministerul Sanatatii a precizat cain aceasta saptamana se va anunta intervalul de varsta pentru persoanele, care se pot vaccina impotriva coronavirusului cu vaccinul produs de AstraZeneca .

Bulgaria se pregateste pentru al treilea val epidemic,dar nu instituie o limita de varsta pentru vaccinul AstraZeneca

Spre deosebire de o mare parte a statelor europene, Bulgaria nu intentioneaza sa instituite o limita de varsta dincolo de care sa nu fie administrat vaccinul anti-COVID-19 produs de AstraZenecaOxford, a declarat joi ministrul bulgar al sanatatii, Kostadin Angelov, care pe de alta parte a avertizat ca Europa se pregateste pentru al treilea val al epidemiei si la fel trebuie sa faca si Bulgaria.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )