Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Doua TIR-uri, implicate intr-un accident rutier GRAV in Arad. Traficul este BLOCAT

România Liberă România Liberă,
Doua TIR-uri, implicate intr-un accident rutier GRAV in Arad. Traficul este BLOCAT

Doua persoane au fost ranite, miercuri seara, in urma unui accident intre doua TIR-uri si un autoturism, produs in localitatea aradeana Pecica. Traficul rutier pe DN 7 este blocat, iar circulatia deviata pe Autostrada A1. continuă pe România Liberă

Tanar mort intr-un accident rutier produs intre Ovidiu si Mihail Kogalniceanu. Alte cinci persoane au fost ranite

In noaptea de sambata spre duminica, un tanar a murit si mai multe personae au fost ranite intr-un accident rutier produs intre localitatile Ovidiu si Mihail Kogalniceanu.

Un sofer roman, ranit intr-un accident rutier in Belgia. Traficul, blocat de 12 ore

Un cetatean roman a fost ranit in urma coliziunii intre doua camioane, pe o autostrada din sudul Belgiei. Traficul in zona este blocat de mai bine de 12 ore.

Accident rutier soldat cu 3 raniti pe bulevardul Mihai Bravu din Bucuresti

O masina a Administratiei Penitenciarelor a fost implicata, marti, intr-un accident rutier care a avut loc pe bulevardul Mihai Bravu - bulevardul Ferdinand, in urma caruia trei persoane au fost ranite, au anuntat oficiali ai Brigazii Rutiere, informeaza Agerpres. Victimele - doi copii si mama lor - au fost transportate la spital cu rani usoare si in stare de constienta.

James Horner, autorul coloanei sonore din Titanic, a murit intr-un accident de avion la 61 de ani

Compozitorul american James Horner, cel care a creat coloana sonora pentru celebrul film Titanic, a murit intr-un accident de avion petrecut ieri, in statul american California, la varsta de 61 de ani.

Compozitorul muzicii din Titanic si Troia a murit intr-un accident

Compozitorul american James Horner, care a creat coloana sonora pentru filmul premiat cu Oscar Titanic, a murit intr-un accident de avion, in statul american California.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )