Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua zile de festivitati se organizeaza in SUA, cu prilejul investirii noului presedinte, Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Doua zile de festivitati se organizeaza in SUA, cu prilejul investirii noului presedinte, Donald Trump

Festivitatile care marcheaza investirea celui de-al 45-lea presedinte american, Donald Trump, incep joi, 19 ianuarie si vor avea punctul culminant vineri, 20 ianuarie, informeaza ziarul New York Times. continuă pe România Liberă

Asfaltare 4,9 kilometri de drum in doua zile, FARA OPRIRE. Este posibil! Cat credeti ca ar dura la noi aceeasi operatiune? (VIDEO)

O filmare din aer a surprins modul in care se asfalteaza drumurile in Australia. in numai doua zile, s-au asfaltat mai mult de 4,9 kilometri de sosea in Shire de Moora, la 180 kilometri de.

Avarie majora in Bacau: 150.000 de persoane nu au apa de doua zile, iar 7 institutii de invatamant au fost inchise din lipsa de caldura (VIDEO)

De doua zile, 150. 000 de locuitori din Bacau traiesc ca in Evul Mediu, fara apa la robinet. Oamenii au facut drumuri lungi pana la izvoarele din localitatile vecine, unde au stat la coada si.

Ger naprasnic in urmatoarele doua zile, minime de minus 22 de grade Celsius

Gerul naprasnic pune stapanire pe jumatate din tara. Temperaturile vor scadea in urmatoarele 2 zile la minus 22 de grade. Meteorologii au emis cod galben de frig cumplit pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )