Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dragnea: 12 parlamentari PSD au votat impotriva Guvernului Ciolos. Au vrut sa faca pe vedetele la TV

Adevărul Adevărul,
Dragnea: 12 parlamentari PSD au votat impotriva Guvernului Ciolos. Au vrut sa faca pe vedetele la TV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la ProTV, ca, in ciuda deciziei partidului de a vota in favoarea Guvernului Ciolos in Parlament, 12 alesi PSD au votat impotriva, criticandu-i pe acestia ca voiau sa faca pe vedeta la televizor, nerespectand decizia partidului. continuă pe Adevărul

12 parlamentari PSD au votat impotriva Guvernului Ciolos, au vrut sa faca pe vedetele la TV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la ProTV, ca, in ciuda deciziei partidului de a vota in favoarea Guvernului Ciolos in Parlament, 12 alesi PSD au votat impotriva, criticandu-i pe acestia ca voiau sa faca pe vedeta la televizor, nerespectand decizia partidului.

Dragnea, despre alesii PSD care au votat contra Cabinetului Ciolos: Au vrut sa faca pe vedetele la TV

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a criticat pe alesii social-democrati care nu au votat pentru investirea Guvernului Ciolos, intr-un interviu acordat ProTv.

Reactia Guvernului Ciolos, privind cazul lui Petre Toba: Vom vedea verdictul si vom avea si solutia

Decizia in cazul ministrului de Interne, Petre Toba, se va lua in consecinta, in cazul in care se va dovedi ca a plagiat, intrucat unul dintre obiectivele Guvernului Ciolos este acela al integritatii.

Deruta de dupa instalarea Guvernului Ciolos

Observ de cateva zile un soi de deruta interesanta a politicienilor, dar si a sustinatorilor partidelor noastre politice. Chiar si simbriasii din presa ai partidelor au o problema in acest moment si nu mai stiu care este directia. Si, cand directia este neclara, in mod ciudat politicienii au inceput sa lucreze in folosul nostru, scrie jurnalistul Liviu Iolu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )