Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea:Barbatii o sa conteze din ce in ce mai putin in Parlament si Guvern

Adevărul Adevărul,
Dragnea:Barbatii o sa conteze din ce in ce mai putin in Parlament si Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a vorbit miercuri despre insemnatatea Martisorului, dar si despre importanta femeilor aflate in pozitii de conducere ale statului. Acesta a spus ca, desi doamnele acum se uita cu atentie la el, intr-un an-doi, barbatii vor conta din ce in ce mai putin. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Detaliile mai putin cunoscute despre Laura Codruta Kovesi

Desi i s-a spus de la inceput ca Procuratura nu-i pentru femei si ca repartizarile in functii se faceau in favoarea barbatilor, Kovesi a ajuns sa conduca Directia Nationala Anticoruptie, cea mai.

Trei lucruri mai putin cunoscute despre Biserica Neagra din Brasov. O statuie misterioasa, clopot de peste sase tone si o orga unica in Europa

Biserica Neagra este cea mai fotografiata cladire din Romania si are in fiecare an peste 250. 000 de vizitatori. Pe langa istoria ei si dimensiunile impunatoare, are si cateva atractii unice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )