Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dragnea, despre cazul Mircea Basescu: Justitia functioneaza corect

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre cazul Mircea Basescu: Justitia functioneaza corect

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, in legatura cu dosarul lui Mircea Basescu, ca justitia functioneaza corect si ca nu se lasa influentata nici de presa, nici de alte functii si isi urmeaza cursul indiferent de persoana, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cateva observatii si explicatii despre cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Lupta anticoruptie a atins o culme greu de imaginat chiar si intr-o tara unde inchisorile s-au umplut cu mari politicieni, moguli si fosti intangibili. Sistemul de justitie se indreapta azi impotriva fratelui celui care a determinat eliberarea procurorilor si judecatorilor de sub control politic. Anchetarea lui Mircea Basescu, acuzat de trafic de influenta, l-a pus pe Traian Basescu in fata unei optiuni dificile: sa-si apere fratele sau justitia? A ales varianta corecta. Prin contrast, toti adversarii sai in frunte cu premierul Ponta au preferat fratia politica si atacul la justitie ori de cate ori s-au aflat in situatia de a alege.

Monica Macovei despre cazul Mircea Basescu

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, in al carei mandat a fost infiintat DNA, a postat pe pagina sa de Internet cateva consideratii cu privire la cazul in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu .

Dragnea, despre dosarul in care e cercetat Mircea Basescu: Justitia functioneaza corect, nu e influentata de functii sau presa

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, raspunzand unei intrebari privind dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta, ca justitia functioneaza corect si ca nu se lasa influentata.

Monica Macovei: Justitia este egala pentru toti. Si in cazul Mircea Basescu justitia sa-si urmeze cursul

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a postat pe facebook un mesaj in patru puncte referitor la cazul Bercea Mondial-Mircea Basescu. Monica Macovei aminteste ca Marian Capatana, implicat in dosar, a candidat din partea ARD la alegerile din 2012, cu toata opozitia sa.

DNA Bucuresti ancheteaza acuzatiile de trafic de influenta in cazul Mircea Basescu

DNA Bucuresti ancheteaza acuzatiile de trafic de influenta. DNA a inceput cercetarile in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta. Denuntul facut de Florin Anghel se.

Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanta, despre retinerea lui Mircea Basescu: Ma intristeaza ce se intampla, oricine ar fi

Liderul PNL Constanta, Gheorghe Dragomir, se declara intristat de ce se intampla cu Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Laurentiu Mironescu despre retinerea lui Mircea Basescu:Nu-mi puteam imagina ca o sa se ajunga aici

Fostul deputat PDL si actual director al companiei Coremar din Portul Constanta, Laurentiu Mironescu, este dezamagit de cele ce i se intampla lui Mircea Basescu. Nu-mi puteam imagina ca o sa se ajunga aici. Am ramas perplex, spune Mironescu.

Claudiu Palaz comenteaza retinerea lui Mircea Basescu:Este dovada ca justitia functioneaza in Romania si e meritul lui Traian Basescu

Claudiu-Iorga Palaz, actualul presedinte al Partidului Miscarea Populara Constanta si fostul prefect al judetului spune ca este meritul presedintelui ca justitia este independenta si ca functioneaza corect in Romania.

Mircea Badea: in cazul domnului Basescu Mircea, cred ca exista si fapta si cred ca exista si probele

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre cazul in care este implicat Mircea Basescu. in cazul domnului Basescu Mircea, cred ca exista si fapta si cred ca.

Presa internationala a preluat dezvaluirile Antena 3 despre cazul lui Mircea Basescu

Presa internationala a preluat, joi, informatiile difuzate de Antena 3 referitoare la scandalul in care este implicat Mircea Basescu. Printre publicatiile si agentiile de stiri internationale care au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )