Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa internationala a preluat dezvaluirile Antena 3 despre cazul lui Mircea Basescu

Antena3 Antena3,
Presa internationala a preluat dezvaluirile Antena 3 despre cazul lui Mircea Basescu

Presa internationala a preluat, joi, informatiile difuzate de Antena 3 referitoare la scandalul in care este implicat Mircea Basescu. Printre publicatiile si agentiile de stiri internationale care au. continuă pe Antena3

Titus Corlatean: E deranjant faptul ca Ambasada de la Paris a Romaniei a aflat din presa despre cazul adolescentului batut in Franta

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, marti, ca este deranjant ca Ambasada de la Paris a aflat din presa de cazul minorului linsat si nu de la autoritatile franceze, subliniind ca politicienii din vest trebuie sa puna capat reactilor rasiste.

Titus Corlatean: E deranjant faptul ca ambasada Romaniei a aflat din presa despre cazul adolescentului batut in Franta

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a afirmat, marti, ca este deranjant faptul ca Ambasada Romaniei a aflat din presa si nu de la autoritatile franceze despre ceea ce s-a intamplat in cazul adolescentului roman de etnie roma batut in Franta.

Ministrul de Externe, despre cazul minorului roman linsat in Franta

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a comentat in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3 cazul romului de origine romana linsat in Franta. Autopritatile franceze au deschis o ancheta pentru.

Ce a declarat Titus Corlatean despre cazul adolescentului roman, linsat la Paris: E deranjant

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, marti, ca este deranjant ca Ambasada de la Paris a aflat din presa de cazul minorului linsat si nu de la autoritatile franceze, subliniind ca politicienii.

Premierul Ponta: Discursul lui Traian Basescu despre cazul fratelui sau este o ipocrizie daca nu este insotit si de demisie

Discursul presedintelui Traian Basescu legat de cazul fratelui sau reprezinta o ipocrizie daca nu va fi insotit si de demisia din functia prezidentiala, considera premierul Victor Ponta. Orice decizie a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )