Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dragnea, despre revenirea la manualul unic: Poate cand am fost noi in facultate eram mai prosti, dar...

B1 B1,
Dragnea, despre revenirea la manualul unic: Poate cand am fost noi in facultate eram mai prosti, dar...

Liviu Dragnea a declarat, la deschiderea noului an universitar, ca pe vremea studentiei sale exista un singur manual pentru o materie si, totusi, de pe bancile scolilor au iesit ingineri, economisti si. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ancheta DNA in dosarul Belina: Cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul, Guvernul va sesiza; daca ministrul vine intr-adevar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca, atunci cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul de sesizare, Guvernul va sesiza CCR in legatura cu anchetarea de catre DNA a adoptarii unor HG, liderul PSD adaugand: daca ministrul vine intr-adevar, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea, la inceputul anului universitar, despre manualul unic: Cand am fost noi in facultate poate eram mai prosti, dar aveam un singur manual si se pare ca au iesit totusi ingineri, economisti, profesori

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la deschiderea anului universitar ca pe vremea studentiei sale era un singur manual pentru o materie si totusi au iesit ingineri, economisti si profesori. Pe de alta parte, liderul social-democrat a criticat Ministerul Educatiei pentru programa scolara incarcata, intreband retoric nu cumva este prea mare incarcatura pe un elev ca si numar de ore?.

Dragnea, despre cresterea ROBOR: Cred ca trebuie sa aiba loc o discutie cu BNR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la Alexandria, ca Guvernul trebuie sa aiba o discutie cu reprezentantii BNR pe tema cresterii ROBOR, la care sa participe si reprezentantii celorlalte banci,.

Liviu Dragnea, despre scumpirile de la 1 octombrie: Sunt niste oameni care huzuresc si tot romanul sufera

Prezent la Alexandria, cu prilejul deschiderii noului an universitar de la Universitatea Valahia, Liviu Dragnea a vorbit despre cauzele scumpirilor in lant de la 1 octombrie.

Dragnea, despre legile justitiei: Nu sunt de acord cu presedintele Iohannis. Majoritatea parlamentara sa le dezbata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca legile justitiei trebuie dezbatute in Parlament chiar daca CSM a dat un aviz negativ in ansamblu, si ca nu este de acord cu presedintele Klaus Iohannis, care a declarat vineri ca intelept ar fi sa se mearga inapoi la text.

Ce spune Liviu Dragnea despre evaluarea ministrilor din Guvernul Tudose

Activitatea ministrilor din Cabinetul Tudose urmeaza sa fie evaluata de Comitetul National Executiv ce are loc vineri la Sucevita. intrebat de situatia in care se afla ministrii, Liviu Dragnea a.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )