Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dragos Patraru, Mircea Badea, Radu Banciu si Andrei Gheorghe, despre Legea defaimarii: o prostie, o mizerie, o jignire, ni se pune pumnul in gura

Adevărul Adevărul,
Dragos Patraru, Mircea Badea, Radu Banciu si Andrei Gheorghe, despre Legea defaimarii: o prostie, o mizerie, o jignire, ni se pune pumnul in gura

Realizatorii Dragos Patraru, Mircea Badea, Radu Banciu si Andrei Gheorghe critica Legea defaimarii, catalogand-o drept o prostie, o mizerie sau o solutie pentru politicieni pentru a se proteja de critici in spatiul public. continuă pe Adevărul

B1 TV, amendata pentru grosolaniile lui Radu Banciu

Expresiile injurioase folosite de Radu Banciu, dar si emisiunea lui Silviu Manastire au adus postului B1 TV o amenda. Forul audiovizual a sanctionat cu 10. 000 de lei televiziunea de stiri, scrie.

Mircea Badea: Avem urmariti penal pentru ca s-au dat cu girofarul prin tara. Cum facem acum cu doamna judecator plimbata si platita de partea din proces

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de miercuri a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, dezvaluirile facute de Grupul de Investigatii Politice in legatura cu dosarul Telepatia. Am inteles.

Mircea Badea: Legea defaimarii este o prostie, libertatea de exprimare nu e cu masura. Ori ai, ori nu ai

Mircea Badea a comentat, in pasa de miercuri cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, legea defaimarii, despre care spune ca este o prostie: Vorbim despre legea lui Dragnea, cu.

Mircea Badea, despre legea defaimarii: Nimic nu ma scoate din minti mai tare ca dubla masura

Mircea Badea a comentat, marti seara, in emisiunea in gura presei, proiectul de lege denumit legea defaimarii si a explicat ca este foarte scarbit de dubla masura: E o mizerie, e o prostie. Ceea ce.

Mircea Badea explica de ce au nevoie moastele de girofar

Mircea Badea a glumit, marti seara, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei si a explicat de ce au nevoie moastele de girofar. Discutia vine in contextul in care Patriarhul Romaniei a scapat de cercetarea.

Mircea Badea si presa online: Eu am fost plecat de pe planeta, cine sunt oamenii astia din articole?

Mircea Badea a recunoscut, in pasa de luni cu emisiunea Sinteza Zilei, ca nu a mai dormit de aproximativ 40 de ore, dat fiind ca a avut de facut o mica escapada pana in Germania, cum a anuntat si pe.

Unde a plecat Mircea Badea, dupa emisiunea sa de duminica

Dupa ce emisiunea sa s-a terminat tarziu in noapte, Mircea Badea a plecat intr-un scurt voiaj. Pana la Munchen. Propaganda basista probabil iar va intra in vrie :)Am plecat noaptea dupa emisiunea de ieri si.

B1 TV a fost amendat pentru limbajul injurios folosit de Radu Banciu: ce afirmatii a facut realizatorul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat postul B1 TV din cauza emisiunilor Lumea lui Banciu si Dosar de politician.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )