Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mircea Badea: Legea defaimarii este o prostie, libertatea de exprimare nu e cu masura. Ori ai, ori nu ai

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Legea defaimarii este o prostie, libertatea de exprimare nu e cu masura. Ori ai, ori nu ai

Mircea Badea a comentat, in pasa de miercuri cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, legea defaimarii, despre care spune ca este o prostie: Vorbim despre legea lui Dragnea, cu. continuă pe Antena3

Dragnea, clarificari despre legea defaimarii: este o lege profund pozitiva

Proiectul de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup a fost denumit legea defaimarii pentru a se incerca sa se spuna ca este o lege negativa, a declarat, miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dragos Patraru, Mircea Badea, Radu Banciu si Andrei Gheorghe, despre Legea defaimarii: o prostie, o mizerie, o jignire, ni se pune pumnul in gura

Realizatorii Dragos Patraru, Mircea Badea, Radu Banciu si Andrei Gheorghe critica Legea defaimarii, catalogand-o drept o prostie, o mizerie sau o solutie pentru politicieni pentru a se proteja de critici in spatiul public.

Mircea Badea, despre legea defaimarii: Nimic nu ma scoate din minti mai tare ca dubla masura

Mircea Badea a comentat, marti seara, in emisiunea in gura presei, proiectul de lege denumit legea defaimarii si a explicat ca este foarte scarbit de dubla masura: E o mizerie, e o prostie. Ceea ce.

Legea defaimarii, arma lui Dragnea impotriva generatiei Facebook. Ce sanse sunt ca legea sa fie blocata

Legea defaimarii sociale reduce din libertatea de exprimare a presei si ingradeste mediul online. Pentru a promova o asemenea lege, Liviu Dragnea a scornit un organism european, care, de fapt, este un ONG. in plus, legea are un puternic potential de neconstitutionalitate pentru ca dubleaza, practic, legislatia aflata deja in vigoare.

Dragnea isi apara Legea defaimarii: Nu exista prevederi care limiteaza libertatea de expresie

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, ca in Legea defaimarii nu exista nici un fel de prevedere care sa limiteze libertatea de expresie .

Liviu Dragnea: in Legea defaimarii nu exista nicio prevedere care sa limiteze libertatea de expresie

Presedintele PSD, deputatul Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in Legea defaimarii nu exista niciun fel de prevedere care sa limiteze libertatea de expresie, aceasta referindu-se la atacurile privind.

Un expert arunca bomba: De ce este periculoasa legea defaimarii initiata de Liviu Dragnea

Legea defaimarii, initiata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, a trecut, marti de Comisia Juridica. Urmeaza sa fie votata in Camera Deputatilor, for decizional. Defaimarea ar urma sa fie amendata cu pana.

Deputatii juristi au adoptat Legea defaimarii: Dragnea a obtinut majorarea amenzilor

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti 039;039;Legea defaimarii039;039;, initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc.

ACTUALIZAT Votul pe legea defaimarii a lui Dragnea se amana pana saptamana viitoare. Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a fost suspendata

Legea defaimarii sociale a lui Liviu Dragnea se va dezbate si vota cel mai probabil saptamana viitoare, dupa ce sedinta de plen a Camerei Deputatilor a fost suspendata. Initial, a existat propunerea ca aceasta sa fie scoasa de pe ordinea de zi, iar motivul era faptul ca raportul la aceasta lege, care contine o serie intreaga de amendamente admise, a fost gata la ora 09. 00 in aceasta dimineata, iar regulamentul forului legislativ prevede ca deputatii sa primeasca raportul la o lege ce urmeaza sa intre pe ordinea de zi cu cel putin trei zile inainte. Intrucat dupa discutii indelungate nu s-a ajuns la un acord cu privire la scoaterea sau pastrarea pe ordinea de zi, conducerea Camerei s-a reunit in sedinta si a decis suspendarea lucrarilor. Vezi in text filmul evenimentelor din Camera Deputatilor.

Subiectiv: Legea defaimarii, fundamentata pe un document al unui ONG, nu al Comisiei Europene

Razvan Dumitrescu a dezvaluit, la Subiectiv, ca presedintele PSD Liviu Dragnea si-a fundamentat Legea defaimarii avand la baza documentul unui ONG, si nu al Comisiei Europene. Proiectul de lege, care presupune a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )