Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dragu: Romania nu are nevoie de un nou acord cu FMI

România Liberă România Liberă,
Dragu: Romania nu are nevoie de un nou acord cu FMI

Situatia economica a Romaniei, fundamentele economice, echilibrele macroeconomice nu justifica nevoia incheierii unui nou acord cu Fondul Monetar International, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu. continuă pe România Liberă

Siemens: Cei trei C de care are nevoie RomaniaProfesionista

Romania are nevoie de predictibilitate, consecventa si continuitate in proiectele strategice, dar si de transparenta si claritate in luarea si aplicarea deciziilor. Orice reforma trebuie sa inceapa prin asumarea unui proiect de reforma atat la nivel.

Ministrul energiei: Romania are peste 100.000 de gospodarii neelectrificate

In Romania, inca exista peste 100. 000 de localitati n. red. gospodarii) neelectrificate, care nu sunt conectate la retele de gaze naturale si care nu detin propria infrastructura de transport, a declarat joi ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in cadrul Bucharest Forum/Keystone Projects, organizat de Institutul Aspen Romania. Avem nevoie sa construim infrastructura de la zero in zonele in care nu exista . )Avem nevoie sa modificam si sa modernizam infrastructura existenta. , a precizat Grigorescu. Acesta a mai spus ca modernizand infrastructura, s-ar putea face o tranzitie de la incalzirea pe baza de gaze la cea pe bazata pe energia electrica.

UE are nevoie nu doar de stabilitate, ci si de un spatiu de vecinatate intarit si democratic

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, deputatul PSD Ana Birchall, a afirmat, marti, ca Uniunea Europeana are nevoie, mai mult ca oricand, nu doar de stabilitate si coeziune in arhitectura interna de securitate, ci in mod special de un spatiu de vecinatate intarit, democratic si stabil, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

Romania are responsabilitatea de a face din Delta Dunarii un spatiu de dezvoltare socio-economica si de mediu

Romania are responsabilitatea de a face din Delta Dunarii un spatiu de dezvoltare socio-economica si de mediu, a declarat astazi premierul Dacian Ciolos la o intalnire referitoare la Investitia Teritoriala Integrata Delta Dunarii, care a avut loc la Palatul Victoria.

Romania are peste 100.000 de localitati neelectrificate, fara retea de gaze sau drumuri

Infrastructura de transport, cea de energie electrica si cea de gaze reprezinta un pachet minimal pentru o dezvoltare durabila si sustenabila la nivel national, in conditiile in care, in Romania, inca exista peste 100. 000 de localitati care nu detin aceste utilitati, a declarat astazi ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )