Libnet.ro
UNICEF

01:05

De dragul carierei Federer nu participa la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
De dragul carierei Federer nu participa la Roland Garros

Jucatorul elvetian Roger Federer, numarul 5 mondial in aceasta saptamana, a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al sezonului. continuă pe Online Sport

Roger Federer, forfait pentru Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului

Tenismanul elvetian Roger Federer a decis sa nu participe la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, la care sansele sale de a se impune erau destul de slabe, pentru a se consacra asupra celui de la Wimbledon, turneul sau favorit, pe care va incerca sa-l castige pentru a opta oara in cariera sa, in luna iulie, informeaza AFP.

Sharapova n-a primit wild card pentru Roland Garros

Maria Sharapova nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros.

De ce nu a primit Maria Sarapova un wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sarapova nu va beneficia de invitatie la turneul de la Roland Garros.

Maria Sharapova nu a primit wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis FFT), Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sharapova nu va beneficia de invitatie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificari, informeaza L'Equipe.

Lovitura pentru fanii tenisului: Roger Federer a anuntat ca nu va participa la turneul de la Roland Garros

Roger Federer a avut un inceput de an de vis, castigand practic tot ce conta in inceputului sezonului: Australian Open, Indian Wells si Miami Masters. Dar varsta si faptul ca.

Roger Federer anunta ca nu va participa la Roland Garros

Fostul numar 1 mondial a anuntat ca a decis sa nu participe la Roland Garros in acest an, dupa ce a castigat primul turneu de mare slem al anului. Federer va implini 36 de ani pe 8.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )