Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sharapova n-a primit wild card pentru Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Sharapova n-a primit wild card pentru Roland Garros

Maria Sharapova nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Maria Sharapova nu a primit wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis FFT), Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sharapova nu va beneficia de invitatie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificari, informeaza L'Equipe.

De ce nu a primit Maria Sarapova un wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sarapova nu va beneficia de invitatie la turneul de la Roland Garros.

Roger Federer, forfait pentru Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului

Tenismanul elvetian Roger Federer a decis sa nu participe la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, la care sansele sale de a se impune erau destul de slabe, pentru a se consacra asupra celui de la Wimbledon, turneul sau favorit, pe care va incerca sa-l castige pentru a opta oara in cariera sa, in luna iulie, informeaza AFP.

WTA Roma Sharapova a abandonat in meciul cu Lucic-Baroni/ Sharapova, sanse compromise pentru Wimbledon dupa ce nu a primit wild card la Roland Garos

Maria Sarapova, accidentata la picior, a abandonat in setul trei al meciului cu Mirjana Lucic-Baroni, din turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, potrivit news. ro. Rusoaica isi comprimite si sansa de a juca la Wimbledon, ea avand nevoie de o semifinala la Roma pentru a intra direct pe tabloul principal la Wimbledon, potrivit Reuters. Presedintele Federatiei Franceze de Tenis FFT), Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sharapova nu va beneficia de invitatie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificari, informeaza L'Equipe.

De dragul carierei Federer nu participa la Roland Garros

Jucatorul elvetian Roger Federer, numarul 5 mondial in aceasta saptamana, a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al sezonului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )