Libnet.ro
UNICEF

19:30

DRAMA SI EMOTII: Andreea Marin a izbucnit in lacrimi in emisiunea Andreei Esca!

B1 B1,
DRAMA SI EMOTII: Andreea Marin a izbucnit in lacrimi in emisiunea Andreei Esca!

Andreea Marin a acordat recent un interviu in emisiunea Andreei Esca in care izbucnit inplans, anunta Libertatea. Vedeta nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca in respectiva. continuă pe B1

Andreea Marin, TRISTA si ABATUTA la un eveniment monden. Vedeta sufera dupa Tuncay? (FOTO)

Andreea Marin vrea sa arate ca divortul de sotul sau Tuncay Ozturk nu trebuie sa o afecteze. La fiecare aparitie publica, vedeta a fost vesela si cu zambetul cu buze. O varianta trista a Andreei.

De ce poarta Andreea Marin peruca

Andreea Marin si-a facut aparitia la un recent eveniment purtand peruca. Vedeta are de gand sa procedeze la fel si in perioada urmatoare. Iata de ce face acest lucru! .

Andreea Marin s-a transformat in zana pentru petrecerea Unica

Andreea Marin si-a schimbat stilul vestimentar si, la petrecerea Unica, s-a transformat in zana din povesti. Iata cum si-a facut aparitia la gala de premii.

Cu picioarele pe pamant: Andreea Marin, educatie cu REGULI STRICTE pentru fiica sa

Andreea Marin isi creste fiica dupa anumite reguli de la care nu se abate, anunta Libertatea. Vedeta sustine ca a impus fiicei sale anumite limite pentru a ramane ancorata in.

Andreea Marin, DEZVALUIRI BOMBA: Ma simt un om iubit!

Andreea Marin a uimit recent cu noile sale marturisiri facute la un eveniment monden. Prezentatoarea TV declara ca se simte un om iubit si ca indiferent de situatie va crede in continuare in.

Vin vremuri grele pentru Andreea Marin. Uite ce a facut vedeta in garajul casei sale imediat ce s-a despartit de Tuncay (FOTO)

Andreea Marin este o femeie plina de surprize, chiar si atunci cand traverseaza perioade grele in viata amoroasa. Dupa ce s-a despartit de turcul Tuncay, se para ca nu mai are cine sa-i care cumparaturile, asa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )