Libnet.ro
UNICEF

19:00

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

B1 B1,
DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Indragitul cantaret de muzica populara Benone Sinulescu este unul dintre cei mai longevivi artisti din Romania, reusind la varsta de 81 de ani sa ridice salile in picioare. Una dintre cele mai. continuă pe B1

ULTIMUL model de DACIA din ISTORIE? Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba despre...

Nostalgicii masinilor Dacia produse inainte de caderea comunismului au fost socati sa afle ca un singur autovehicul fabricat de uzina de la Mioveni, nemaivazut in ultimii aproape 30 de ani, a supravietuit.

Orban: Referendumul este institutia cea mai puternica a democratiei. Tema, extrem de importanta pentru ca e vorba despre celula de baza a societatii, familia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la iesirea de la vot, ca referendumul este cea mai puternica institutie a democratiei, iar tema acestuia este extrem de importanta, pentru ca este vorba despre cum este constituita celula de baza a societatii, familia.

Da, din pacate totul este adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de sotia celebrului actor Pavel Bartos...

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul.

Abia acum totul a iesit la iveala: Care este adevarul despre relatia dintre Andreea Esca si Alexandre Eram...

Andreea Esca a facut mari eforturi ca sa-l cucereasca pe cel care ii este sot de ani de zile, Alexandre Eram. Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfantul Iosif din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )