Libnet.ro
UNICEF

07:00

Drama unui copil de 6 ani din Giurgiu. L-au nenorocit si l-au desfigurat

B1 B1,
Drama unui copil de 6 ani din Giurgiu. L-au nenorocit si l-au desfigurat

Un baiat de 6 ani dincomuna Bucsani, Giurgiu, a fost ranit, in urma unei altercatii care s-a petrecut la scoala. Mama copilului spune ca invatatoarea este responsabila pentru ceea ce a patit. continuă pe B1

Incident macabru in Uganda. Capul taiat al unui copil, adus impachetat la un protest in fata parlamentului

Un barbat care a adus, intr-un pachet, capul taiat al unui copil a fost arestat in fata parlamentului Ugandei. Politistii nu au, deocamdata, nicio idee despre intentiile pe care le avea barbatul.

Un barbat a stat indoit 28 de ani din cauza unei boli grave. Cum arata acum, dupa un miracol

Conditia unui barbat l-a fortat sa stea intr-o pozitie extrem de incomoda pret de 28 de ani. A crezut ca nu o sa-si revina vreodata, dar miracolul s-a intamplat. De ce boala a suferit acesta si cum au reusit medicii sa-i indrepte coloana? Detalii despre procedura. A stat indoit 28 de ani din cauza unei .

Agresoarea de 14 ani din Targu Jiu s-a intors la scoala. Cum a fost primita de colegi si profesori: ii este teama

In urma cu o saptamania, Romania se afla in stare de soc, dupa ce pe retelele de socializare a circulat un material video in care o adolescenta de 13 ani a fost batuta de alte trei tinere, cu varste cuprinse intre 12-14 ani. Una dintre agresoarea, in varsta de 14 ani, a fost retinuta de .

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut patru politisti si trei agenti de paza ramane dupa gratii. Decizia este definitiva

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut noua persoane, intre care 4 politisti si 3 agenti de paza, ramane dupa gratii. Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a anuntat, miercuri seara,.

Coronavirusul i-a provocat unui copil din Buzau si Sindromul Kawasaki

In mai multe tari din lume s-au raportat cazuri de pacienti infectati cu SARS-CoV-2 care dezvolta o .

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )