Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirusul i-a provocat unui copil din Buzau si Sindromul Kawasaki

România Liberă România Liberă,
Coronavirusul i-a provocat unui copil din Buzau si Sindromul Kawasaki

In mai multe tari din lume s-au raportat cazuri de pacienti infectati cu SARS-CoV-2 care dezvolta o . continuă pe România Liberă

Incident macabru in Uganda. Capul taiat al unui copil, adus impachetat la un protest in fata parlamentului

Un barbat care a adus, intr-un pachet, capul taiat al unui copil a fost arestat in fata parlamentului Ugandei. Politistii nu au, deocamdata, nicio idee despre intentiile pe care le avea barbatul.

Misterul Babelor de la Ulmet. Ce puteri miraculoase spun romanii din Buzau ca au aceste pietre

Undeva in inima Romaniei, natura a creat un adevarat miracol. Localnicii sunt convinsi ca Babele de la Ulmet au puteri fantastice. Ce explicatii au specialistii pentru aparitia formatiunilor ce atrag mii de oameni, annual. Babele de Ulmet. Pietrele cu puteri miraculoase din Buzau La doar 44 de kilometri de Buzau un drum de nici .

Primul copil roman diagnosticat cu Sindromul Kawasaki, boala asimilata Covid-19 Baiatul de 8 ani, internat la Terapie Intensiva

Un baiat in varsta de opt ani din Buzau, infectat cu coronavirus, este internat in stare grava in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Gomoiu din Bucuresti. Este primul copil din Romania aflat in stare grava, dupa ce s-a infectat cu acest virus, si primul diagnosticat cu Sindromul Kawasaki.

Hoti din Buzau care actionau in Belgia, prinsi de politisti

Perchezitii ample, saptamana trecuta, la Buzau unde o grupare de hoti care actiona peste hotare a fost destructurata de politisti. Dupa patru ani in care au actionat in Belgia, hotii care ar fi comis nu mai putin de o suta de furturi din locuinte au fost identificati de autoritatile belgiene. in colaborare cu politistii din Romania, pe 8 septembrie, hotii ce aveau domiciliul in Buzau au fost prinsi. Totul s-a intamplat in baza unui ordin European de ancheta emis de autoritatile din Belgia.

Primul copil din Romania internat la Terapie Intensiva dupa ce s-a infectat cu coronavirus este in stare stationara, dar are toate organele afectate. El nu suferea de alte afectiuni, inainte de infectare

Copilul de 9 ani si 11 luni infectat cu coronavirus internat la Spitalul Gomoiu, primul din Romania care a ajuns intr-o sectie de Terapie Intensiva, este in stare stationara spre bine, dar are toate organele afectate. El nu suferea de alte afectiuni, inainte de infectarea cu SARS-Cov2, au anuntat reprezentantii spitalului. Este un copil fara antecedente semnificative anterioare, au explicat medicii. Copilul a ajuns la Terapie Intensiva dupa ce a suferit un sindrom multisistemic inflamator, o reactie inflamatorie multi-sistemica exagerata, spun medicii de la Spitalul Gomoiu, care subliniaza, insa, ca nu orice copil infectat cu SARS va face acest sindrom, este foarte rar.

CUM A LOVIT SECETA AGRICULTURA DIN BUZAU Pagube mai mari in toamna decat in primavara

Buzaul este unul dintre cele mai afectate judete de seceta din acest an. Culturile au fost distruse pana la procentul de 100%, in functie de zona, iar mii de fermieri au ramas cu hambarele goale. Situatia a fost extrem de grava la culturile recoltate in primavara, cand agricultorii nu au cules niciun bob de grau, orz sau secara, seceta distrugand aproape 70. 000 de hectare de culturi si, din pacate, situatia se repeta si in aceasta perioada cand buzoienii sunt in plina campanie de recoltare la porumb si floarea soarelui. Specialistii spun ca pagubele provocate de seceta la aceste culturi sunt duble fata de cele inregistrate la culturile de toamna, respectiv grau, orz, secara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )