Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dramatic! Patrick Ekeng urma sa fie tata pentru a doua oara

Antena3 Antena3,
Dramatic! Patrick Ekeng urma sa fie tata pentru a doua oara

Lumea fotbalului este in doliu, dupa ce dinamovistul Patrick Ekeng a murit pe terenul de fotbal. Drama este cu atat mai mare cu cat sportivul se pare ca astepta cel de-al doilea copil. continuă pe Antena3

Derby-ul Seriei a II-a din Liga 2 dintre Chindia Gaz Metan, amanat in urma decesului lui Patrick Ekeng

Derby-ul Seriei a II-a din Liga 2 dintre Chindia Targoviste Gaz Metan Medias, crucial in lupta pentru promovare, se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior, ca urmare a decesului fotbalistului Patrick Ekeng.

Patrick Ekeng a MURIT. Putea sa fie salvat? Primele masuri ale oamenilor legii

Dinamovistul Patrick Ekeng a murit, vineri seara, in timpul meciului Dinamo - Viitorul, dupa ce a fost resuscitat zeci de minute la spital. Dupa tragedia care a aminntit de moartea fostului capitan al formatiei din Groapa, Catalin Haldan, acum aproximativ 15 ani, coechipierii, suporterii si cunoscutii isi pun obsesiv aceeasi intrebare: Putea sa fie salvat? Politia a deschis dosar penal.

Patrick Ekeng a MURIT. Putea sa fie salvat? Politia a deschis dosar penal

Dinamovistul Patrick Ekeng a murit, vineri seara, in timpul meciului Dinamo - Viitorul, dupa ce a fost resuscitat zeci de minute la spital. Dupa tragedia care a aminntit de moartea fostului capitan al formatiei din Groapa, Catalin Haldan, acum aproximativ 15 ani, coechipierii, suporterii si cunoscutii isi pun obsesiv aceeasi intrebare: Putea sa fie salvat? Politia a deschis dosar penal.

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu: Interventia nu a fost a unor profesionisti; am voluntari care se descurcau mai bine

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu considera ca a lipsit evaluarea facuta pofesionist, dar si initierea tratamentului la fata locului, dupa ce Patrick Ekeng s-a prabusit pe teren, in urma unui stop cardio-respirator.

Agentul fotbalistului Patrick Ekeng cere ca toate cluburile de fotbal sa aiba mini-clinici la stadion

Hasan Anil Eken, agentul fotbalistului Patrick Ekeng, a cerut pe contul sau de Twitter ca fiecare club de fotbal sa fie obligat sa aiba la stadion o mini-clinica in interiorul careia jucatorii sa primeasca primul ajutor, pentru a nu se mai pierde timp cu transportul catre spital, anunta Mediafax.

Patrick Ekeng a murit: declaratii contradictorii si interventii controversate

Patrick Ekeng a murit. Mai multe declaratii contradictorii si interventii controversate au fost facute, vineri seara, la Stadionul Dinamo si la Spitalul de Urgenta Floreasca, in legatura cu accidentul fotbalistului camerunez Patrick Ekeng, care a decedat in urma unui stop cardio-respirator suferit pe teren.

Familia lui Patrick Ekeng. Mijlocasul lasa in urma o sotie si o fiica in varsta de doi ani

Familia lui Patrick Ekeng. Moartea tragica a mijlocasului dinamovist se va rasfrange cel mai rau, din pacate, asupra familiei sale. Fotbalistul camerunez era casatorit si avea o fiica in varsta de doar doi ani.

Patrick Ekeng a murit. LPF a decis amanarea etapei a 10-a din play-off si play-out

Ligra Profesionista de Fotbal LPF) a decis, sambata, in cadrul unei sedinte urgenta in care a decis sa amane restul meciurilor din etapa a 10-a de play-off si play-out. Decizia a venit in urma decesului lui Patrick Ekeng 26 de ani) din meciul de aseara dintre Dinamo si Viitorul, scor 3-3. Din aceleasi motive, Finala Cupei Romaniei programata initial pentru data de 10 mai 2016 se amana si urmeaza a se desfasura la data de 17 mai 2016.

Presa internationala relateaza pe larg moartea lui Patrick Ekeng: Ambulanta a avut nevoie de 3 minute pentru a ajunge la jucator, care a decedat desi spitalul e langa arena de fotbal

Tragica moarte a lui Patrick Ekeng a facut inconjurul lumii, disparitia fotbalistului camerunez fiind relatata pe larg. Jucator mort pe teren in Romania si Fotbalul este din nou in doliu, sunt doar doua dintre titlurile care puteau fi gasite pe site-urile sportive in legatura cu incidentul de pe stadionul din Stefan cel Mare.

Caz similar cu cel al lui Patrick Ekeng: Fotbalistul Fabrice Muamba a fost salvat de medici in 2012, dupa 78 de minute de resuscitari (VIDEO)

Un caz similar cu cel al lui Patrick Ekeng s-a petrecut in urma cu patru ani la Londra. Autoritatile de la noi au avut mainile legate si nu au reusit sa il salveze pe fotbalist. in Marea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )