Libnet.ro
UNICEF

09:15

Caz similar cu cel al lui Patrick Ekeng: Fotbalistul Fabrice Muamba a fost salvat de medici in 2012, dupa 78 de minute de resuscitari (VIDEO)

B1 B1,
Caz similar cu cel al lui Patrick Ekeng: Fotbalistul Fabrice Muamba a fost salvat de medici in 2012, dupa 78 de minute de resuscitari (VIDEO)

Un caz similar cu cel al lui Patrick Ekeng s-a petrecut in urma cu patru ani la Londra. Autoritatile de la noi au avut mainile legate si nu au reusit sa il salveze pe fotbalist. in Marea. continuă pe B1

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din Capitala

ACTUALIZARE 11:30 Documente ridicate de la Puls si Dinamo in cazul decesului fotbalistului Au fost deja ridicate documente atat de la sediul Ambulantei Puls, cat si de la clubul Dinamo, transmite Digi24. ro. *ACTUALIZARE 11:05 Finala Cupei Romaniei, amanata dupa moartea fotbalistului dinamovist Federatia Romana de Fotbal a decis amanarea Cupei Romaniei si a tuturor competitiilor sporive organizate de FRF. Decizia a fost luata de comitetul de urgenta al FRF, dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng, anunta Digi24. ro. *ACTUALIZARE 10:28 Dosar penal in rem dupa moartea fotbalistului S-a deschis dosar penal in cazul mortii lui Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez de la clubul Dinamo, informeaza Digi24. ro. ---------- Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, la varsta de 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si FC Viitorul Constanta, informeaza Agerpres. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca l-au resuscitat mai bine de o ora, insa fotbalistul nu a reactionat la manevrele de resuscitare.

Tragedie in Stefan cel Mare. Patrick Ekeng A MURIT. Imagini cu momentul in care jucatorul de la Dinamo se prabuseste pe teren

Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a cazut la mijlocul terenului in minutul 71 al partidei Dinamo-Viitorul Constanta. Sportivul nu a fost atins de nimeni, scrie stiri. tvr. ro.

Dosar penal in rem dupa moartea lui Patrick Ekeng. Anchetatorii au ridicat documente de la sediul Ambulantei Puls si de la clubul Dinamo

S-a deschis dosar penal in cazul mortii Patrick Ekeng, fotbalistul de la Dinamo care s-a prabusit pe teren in timpul unui meci cu Viitorul. Este o investigatie in rem deocamdata - vizeaza asadar.

Mesaj cutremurator, dupa moartea dinamovistului Patrick Ekeng: Un profesionist incredibil si un competitor de neatins. Nimic nu are valoare mai mare decat viata

Doliu in lumea fotbalului, dupa moartea lui Patrick Ekeng! Fotbalistul a incetat din viata vineri seara, in timpul unui meci cu Viitorul Constanta, dupa mai bine de ora in care medicii au i.

Dosar penal in rem dupa moartea lui Patrick Ekeng

S-a deschis dosar penal in cazul mortii Patrick Ekeng, fotbalistul de la Dinamo care s-a prabusit pe teren in timpul unui meci cu Viitorul. Este o investigatie in rem deocamdata - vizeaza asadar.

Cornel Dinu: Am vazut scena. Patrick Ekeng s-a prabusit la mijloc, secerat parca!

Cornel Dinu a comentat la Dolcesport incidentul socant din timpul partidei Dinamo-Viitorul, cand Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a cazut la mijlocul terenului in minutul.

UPDATE Dinamovistul Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din capitala

Jucatorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng 26 de ani) a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta. Fotbalistul a ajuns la camera de garda in stop cardio-respirator iar medicii l-au resuscitat aproximativ o ora si jumatate fara rezultat, a anuntat medicul Cristian Pandrea de la Spitalul de Urgenta Floreasca, potrivit Agerpres. Cauzele decesului pot fi multiple, a precizat medicul. Suporterii echipei Dinamo impreuna cu fotbalistii, antrenorii si oficialii gruparii alb-rosii au aprins lumanari pe gazonul stadionului din Soseaua Stefan cel Mare in locul in care cu cateva ore inainte s-a prabusit Patrick Ekeng.

Patrick Ekeng a murit. Mesajul transmis de Clubul FC Steaua Bucuresti, dupa tragedia din Stefan Cel Mare

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seara, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta. Clubul FC Steaua Bucuresti a tinut sa isi.

Familia lui Patrick Ekeng. Mijlocasul lasa in urma o sotie si o fiica in varsta de doi ani

Familia lui Patrick Ekeng. Moartea tragica a mijlocasului dinamovist se va rasfrange cel mai rau, din pacate, asupra familiei sale. Fotbalistul camerunez era casatorit si avea o fiica in varsta de doar doi ani.

EXCLUSIV. De ce nu a putut fi SALVAT fotbalistul Patrick Ekeng, inca de la fata locului. S-au respectat sau nu protocoalele de interventie?

Fotbalistul Patrick Ekeng, de la Dinamo, respira dupa ce s-a prabusit pe gazon, apoi a intrat in fibrilatie exact cand a intrat echipajul de la Floreasca, au declarat, pentru Romania libera, surse medicale. De asemenea, ambulanta a trebuit sa ocoleasca jumatate de stadion, pentru ca portile erau inchise, au precizat alte surse.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )