Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dreamhack Bucuresti 2013: interviu cu NightenD, jucator profesionist de Starcraft II

Adevărul Adevărul,
Dreamhack Bucuresti 2013: interviu cu NightenD, jucator profesionist de Starcraft II

Weekendul acesta, Bucurestiul se transforma in epicentrul mondial al sporturilor electronice, multumita evenimentului Dreamhack. in jur de 10. 000 de spectatori prezenti ii vor putea urmari pe cei mai cunoscuti jucatori de Starcraft, Counter Strike si League of Legends care concureaza pentru premii de peste 50. 000 de dolari. continuă pe Adevărul

Dreamhack Bucuresti 2013: interviu cu Zombilau, jucator profesionist de League of Legends

Florin-Alexandru Parjol este cunoscut in comunitatea League of Legends LoL) drept Zombilau. El este doar unul dintre numerosii jucatori profesionisti ce vor concura in cadrul evenimentului Dreamhack Bucuresti.

DreamHack Bucuresti 2013 debuteaza in acest weekend alaturi de cele mai puternice nume din sportul electronic

Cei mai cunoscuti jucatori de StarCraft, Counter Strike si League Of Legends vin sa castige premiile puse la bataie in Capitala Romaniei peste 50. 000 de dolari.

De la IFA, direct in Romania: mouse-ul de gaming G602 isi face debutul la Dreamhack Bucuresti

Logitech va prezenta pentru prima oara in Romania mouse-ul de gaming G602, cel mai performant din portofoliul companiei. Romania este printre primele tari in care mouse-ul va fi prezentat oficial, dupa premiera de la IFA 2013, in urma cu o saptamana.

DreamHack, cel mai mare festival digital din lume, se tine si in Bucuresti.

Cel mai mare festival digital din lume, DreamHack, este, din nou, in Romania. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 14-15 septembrie, si va cuprinde competitii de jocuri pe computer, manifestari de arta digitala si concerte live, potrivit comunicatului de presa remis redactiei. In cadrul Dreamhack Bucuresti 2013 vor exista turnee de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2, iar premiile oferite vor consta in console si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )