Libnet.ro
UNICEF

23:30

Drumul Stelei pana la grupele Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Drumul Stelei pana la grupele Ligii Campionilor

Steaua a jucat sase partide pana sa ajunga in grupele Ligi Campionilor 2013/2014. Totul a inceput cu Vardar si decizia UEFA de a nu exlude echipa din cupele europene. Apoi Steaua a urcat scara emotiilor spre Liga Campionilor pas cu pas, incet dar sigur cu evolutii bune sau foarte bune, cu victorii clare sau egaluri cat niste victorii, neinvinsa. Va fi prea mult Liga Campionilor pentru Steaua, in grupe? Ramane de vazut. Noi nu putem decat sa le dorim succes, sa aduca spectacol, goluri si puncte si sa isi indeplineasca visul de a ajunge in optimile de finala, pentru prima oara in istoria fotbalului romanesc. continuă pe Online Sport

HCM Baia Mare a invins echipa Holstebro si s-a calificat in grupele Ligii Campionilor

Echipa HCM Baia Mare a invins, duminica, formatia daneza Holstebro, in finala turneului preliminar de la Baia Mare, scor 36-23 20-10), si a obtinut calificarea in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

HCM Baia Mare - Holstebro: 36-23. Romancele s-au calificat in grupele Ligii Campionilor

Oltchim a murit, traiasca Baia Mare! Capitala handbalului romanesc s-a mutat de la Valcea la Baia Mare! HCM a reusit calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat doua echipe din Danemarca.

Steaua a debutat cu infrangere in sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, scor 0-3 cu Schalke

Steaua a debutat cu o infrangere in sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor. Campioana Romaniei a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-0 0-0), de echipa germana Schalke 04, in prima etapa a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )