Libnet.ro
UNICEF

20:15

Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania. Suntem ingrijorati de derularea evenimentelor din Crimeea

B1 B1,
Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania. Suntem ingrijorati de derularea evenimentelor din Crimeea

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, a declarat, joi, ca SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor si a precizat ca America si. continuă pe B1

Insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania

SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor, a declarat, joi, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, adaugand ca America si restul Aliantei se angajeaza sa apere Romania, transmite Mediafax.

insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat joi ca tara sa si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor, precizand ca America si restul Aliantei se angajeaza sa apere Romania, informeaza Mediafax.

Duane Butcher (SUA): Ne angajam sa aparam Romania

SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor, a declarat, joi, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, adaugand ca America si restul Aliantei Nord-Atlantice se angajeaza sa apere Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2313 seconds )