Libnet.ro
UNICEF

01:05

insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania

Adevărul Adevărul,
insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat joi ca tara sa si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor, precizand ca America si restul Aliantei se angajeaza sa apere Romania, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania

SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor, a declarat, joi, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, adaugand ca America si restul Aliantei se angajeaza sa apere Romania, transmite Mediafax.

Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania. Suntem ingrijorati de derularea evenimentelor din Crimeea

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, a declarat, joi, ca SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor si a precizat ca America si.

Duane Butcher (SUA): Ne angajam sa aparam Romania

SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor, a declarat, joi, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, adaugand ca America si restul Aliantei Nord-Atlantice se angajeaza sa apere Romania.

Codruta Kovesi, sefa DNA, a primit premiul Ambasadei SUA care recompenseaza Femeile curajoase din intreaga lume

Laura Codruta Kovesi a primit joi din partea Ambasadei SUA premiul care celebreaza activitatea Femeilor curajoase din intreaga lume. Intr-o ceremonie desfasurata la ambasada, insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, a spus ca Laura Codruta Kovesi a demonstrat curaj extraordinar, luptand impotriva infractionalitatii si coruptiei. Ea este o forta care lupta pentru reforma justitiei si a statului de drept. Kovesi a spus ca nu este greu sa fii curajoasa, iar multumirea de a sti ca ai facut ce trebuia depaseste cu mult orice eventuale neplaceri cauzate de presiuni externe, de forte interesate sa promoveze interese particulare, de imixtiuni neavenite si iti da puterea de a continua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )