Libnet.ro
UNICEF

23:15

Duane Butcher (SUA): Ne angajam sa aparam Romania

România Liberă România Liberă,
Duane Butcher (SUA): Ne angajam sa aparam Romania

SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor, a declarat, joi, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, adaugand ca America si restul Aliantei Nord-Atlantice se angajeaza sa apere Romania. continuă pe România Liberă

Insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania

SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor, a declarat, joi, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, adaugand ca America si restul Aliantei se angajeaza sa apere Romania, transmite Mediafax.

Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania. Suntem ingrijorati de derularea evenimentelor din Crimeea

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, a declarat, joi, ca SUA si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor si a precizat ca America si.

insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher: Ne angajam sa aparam Romania

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat joi ca tara sa si NATO se gandesc la o gama larga de masuri pentru a consolida increderea in randul aliatilor, precizand ca America si restul Aliantei se angajeaza sa apere Romania, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )