Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ducesa de Cambridge, insarcinata in zece saptamani, este din nou afectata de greturile matinale severe

Adevărul Adevărul,
Ducesa de Cambridge, insarcinata in zece saptamani, este din nou afectata de greturile matinale severe

Ducesa de Cambridge, insarcinata in zece saptamani cu cel de-al doilea copil si s-a refugiat la vila parintilor sai din Bucklebury, din cauza greturilor matinale severe de care sufera. continuă pe Adevărul

Ducesa de Cambridge se simte foarte rau din cauza sarcinii

Ducesa de Cambridge, insarcinata in zece saptamani cu cel de-al doilea copil, s-a refugiat la vila parintilor sai din Bucklebury, din cauza greturilor matinale severe de care sufera, informeaza Mediafax.

Actrita Neve Campbell, din nou insarcinata

O bucurie in plus pentru Neve Campbell. Vedeta din Scream este din nou insarcinata. Este al doilea copil pentru actrita si iubitul ei, JJ Feild, star din productia Captain America.

Bucurestenii, din nou fara apa calda. Care este motivul anuntat de RADET

Apa calda se opreste din nou. De aceasta data, oficial. Dupa un sfarsit de saptamana cu apa calduta la robinet, trei din cele sase sectoare ale Capitalei vor avea de suferit pe durata probelor pentru.

Laureatul Nobelului pentru Economie in 2001: Recesiunea ar putea lovi din nou zona euro

Recesiunea ar putea lovi din nou zona euro, avertizeaza laureatul premiului Nobel pentru Economie in 2001, Joseph Stiglitz. Acesta este ingrijorat si de situatia economiei americane. Economistul sustine ca nu.

Mii de persoane au iesit din nou in strada in Hong Kong, dupa anularea discutiilor cu protestatarii

Mii de persoane au iesit din nou vineri pe strazile din Hong Kong, in urma apelului liderilor miscarii prodemocratie, care au cerut sustinatorilor sa se pregateasca pentru o campanie de durata, dupa ce .

Adrian Sobaru, expertizat din nou psihiatric. Avocat: El considera ca e sanatos mintal si eu cred la fel

Adrian Sobaru s-a prezentat din nou la Institutul National de Medicina Legala unde a fost expertizat psihiatric asa cum au cerut procurorii. Saptamana trecuta, cand a fost adus la INML cu politia, expertiza nu.

Oana Roman, din nou mama anul viitor?

Oana Roman ia in calcul posibilitatea de a deveni din nou mama, probabil anul viitor. Din acest motiv a si hotarat sa isi vanda apartamentul de trei camere din zona Tei si sa isi cumpere o casa spatioasa, la curte.

Gazprom ne-a redus din nou livrarile de gaze, cu 18%

Grupul rus Gazprom a redus astazi, din nou, livrarile de gaze naturale catre tara noastra, cu 18% fata de nivelul solicitat de partea romana, anunta Departamentul pentru Energie, intr-un comunicat.

Gazprom a redus DIN NOU livrarile de gaze catre Romania. Trebuie sa ne obisnuim cu astfel de situatii

Grupul rus Gazprom a redus miercuri, din nou, livrarile de gaze naturale catre Romania, cu 18% fata de nivelul solicitat de partea romana, a anuntat Departamentul pentru Energie, intr-un comunicat de presa,.

Livrarile de gaze catre Romania au fost reduse din nou cu 18% de catre Gazprom

Livrarile de gaze naturale catre Romania au fost reduse din nou cu 18% fata de nivelul solicitat de tara noastra companiei rusesti Gazprom, anunta Departamentul pentru Energie.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2376 seconds )