Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adrian Sobaru, expertizat din nou psihiatric. Avocat: El considera ca e sanatos mintal si eu cred la fel

B1 B1,
Adrian Sobaru, expertizat din nou psihiatric. Avocat: El considera ca e sanatos mintal si eu cred la fel

Adrian Sobaru s-a prezentat din nou la Institutul National de Medicina Legala unde a fost expertizat psihiatric asa cum au cerut procurorii. Saptamana trecuta, cand a fost adus la INML cu politia, expertiza nu. continuă pe B1

Mii de persoane au iesit din nou in strada in Hong Kong, dupa anularea discutiilor cu protestatarii

Mii de persoane au iesit din nou vineri pe strazile din Hong Kong, in urma apelului liderilor miscarii prodemocratie, care au cerut sustinatorilor sa se pregateasca pentru o campanie de durata, dupa ce .

Oana Roman, din nou mama anul viitor?

Oana Roman ia in calcul posibilitatea de a deveni din nou mama, probabil anul viitor. Din acest motiv a si hotarat sa isi vanda apartamentul de trei camere din zona Tei si sa isi cumpere o casa spatioasa, la curte.

Gazprom ne-a redus din nou livrarile de gaze, cu 18%

Grupul rus Gazprom a redus astazi, din nou, livrarile de gaze naturale catre tara noastra, cu 18% fata de nivelul solicitat de partea romana, anunta Departamentul pentru Energie, intr-un comunicat.

Gazprom a redus DIN NOU livrarile de gaze catre Romania. Trebuie sa ne obisnuim cu astfel de situatii

Grupul rus Gazprom a redus miercuri, din nou, livrarile de gaze naturale catre Romania, cu 18% fata de nivelul solicitat de partea romana, a anuntat Departamentul pentru Energie, intr-un comunicat de presa,.

Livrarile de gaze catre Romania au fost reduse din nou cu 18% de catre Gazprom

Livrarile de gaze naturale catre Romania au fost reduse din nou cu 18% fata de nivelul solicitat de tara noastra companiei rusesti Gazprom, anunta Departamentul pentru Energie.

Actrita Neve Campbell, din nou insarcinata

O bucurie in plus pentru Neve Campbell. Vedeta din Scream este din nou insarcinata. Este al doilea copil pentru actrita si iubitul ei, JJ Feild, star din productia Captain America.

Bucurestenii, din nou fara apa calda. Care este motivul anuntat de RADET

Apa calda se opreste din nou. De aceasta data, oficial. Dupa un sfarsit de saptamana cu apa calduta la robinet, trei din cele sase sectoare ale Capitalei vor avea de suferit pe durata probelor pentru.

Pilotii si stewardesele TAROM ameninta din nou cu greva

Pilotii si insotitorii de zbor de la Tarom pregatesc un nou protest. Acestia au depus la Inspectoratul Teritorial de Munca Ilfov actele pentru declansarea conflictului de munca, informeaza digi24. ro. Mai multe.

Sharp uimeste din nou cu un super telefon: Aquos Zeta SH-01G

SharpAquos Zeta SH-01G nu ajunge in Romania prea curand, dar are sanse sa fie cel mai interesant telefon la inceput de toamna. in contextul in care piata de terminale mobile este asaltata cu smartphone-uri, nu imi vine sa cred usurinta cu care cei de la Sharp anunta niste dispozitive originale, frumoase si performante. Cel mai nou gadget al companiei poarta numele de Sharp Aquos Zeta SH-01G si a fost anuntat zilele trecute la targul de tehnologie CEATEC 2014. Supranumit telefonul [].

Michael Schumacher va putea duce din nou o viata normala

Jean Todt, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, a furnizat, marti, de departe cea mai importanta informatie din ultima perioada despre starea de sanatate a fostului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )