Libnet.ro
UNICEF

01:06

Actrita Neve Campbell, din nou insarcinata

Antena3 Antena3,
Actrita Neve Campbell, din nou insarcinata

O bucurie in plus pentru Neve Campbell. Vedeta din Scream este din nou insarcinata. Este al doilea copil pentru actrita si iubitul ei, JJ Feild, star din productia Captain America. continuă pe Antena3

Fara numar! La 39 de ani, Kimora Lee Simmons, din nou insarcinata

La 39 de ani, frumoasa Kimora Lee Simmons are doar motive de sarbatorit! Modelul, transformat in designer vestimentar, si vedeta tv asteapta cel de-al patrulea copil.

Gazprom ne-a redus din nou livrarile de gaze, cu 18%

Grupul rus Gazprom a redus astazi, din nou, livrarile de gaze naturale catre tara noastra, cu 18% fata de nivelul solicitat de partea romana, anunta Departamentul pentru Energie, intr-un comunicat.

Gazprom a redus DIN NOU livrarile de gaze catre Romania. Trebuie sa ne obisnuim cu astfel de situatii

Grupul rus Gazprom a redus miercuri, din nou, livrarile de gaze naturale catre Romania, cu 18% fata de nivelul solicitat de partea romana, a anuntat Departamentul pentru Energie, intr-un comunicat de presa,.

Livrarile de gaze catre Romania au fost reduse din nou cu 18% de catre Gazprom

Livrarile de gaze naturale catre Romania au fost reduse din nou cu 18% fata de nivelul solicitat de tara noastra companiei rusesti Gazprom, anunta Departamentul pentru Energie.

Bucurestenii, din nou fara apa calda. Care este motivul anuntat de RADET

Apa calda se opreste din nou. De aceasta data, oficial. Dupa un sfarsit de saptamana cu apa calduta la robinet, trei din cele sase sectoare ale Capitalei vor avea de suferit pe durata probelor pentru.

Aerul este irespirabil. Vulcanul a ERUPT din nou. Totul a fost acoperit de un praf negru

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou. in urma eruptiei nu au fost raportate victime iar zona nu a fost evacuata. Vulcanul a trimis nori de cenusa fierbinte la cativa kilometri in atmosfera, iar totul.

Michael Schumacher va putea duce din nou o viata normala

Jean Todt, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, a furnizat, marti, de departe cea mai importanta informatie din ultima perioada despre starea de sanatate a fostului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher.

Festivalul Electric Castle, nominalizat din nou la European Festival Awards

Festivalul Electric Castle Festival din Cluj intra, pentru al doilea an consecutiv, in cursa pentru titlul de cel mai bun festival european de muzica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )