Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dumitru Chiritescu, profesor universitar: Depopularea este cea mai mare problema a Romaniei in acest moment

Hotnews Hotnews,
 Dumitru Chiritescu, profesor universitar: Depopularea este cea mai mare problema a Romaniei in acest moment

Profesorul de economie Dumitru Chiritescu a afirmat duminica, la Craiova, unde a sustinut conferinta cu tema Depopularea Romaniei - cauze si efecte, ca fenomenul depopularii este cea mai mare problema pe care o are Romania in acest moment, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Eficientizarea este cea mai buna masura impotriva saraciei energetice

Eficienta energetica este cea mai buna masura in lupta impotriva saraciei energetice si va duce atat la reducerea facturilor, cat si la protectia mediului inconjurator, a declarat, ieri , Maros Sefcovic, vicepresedintele Comisiei Europene, prezent la Bucuresti la reuniunea CESEC Central and South Eastern Europe Gas Connectivity - Interconectarea in sectorul de gaze in Europa centrala si de sud-est).

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea celei mai bogate femei din Romania atinge 420-450 milioane de euro. Este vorba despre Veronica Gusa Dragan 43 ani), singura fiica a.

Asta este cea mai inteligenta zodie! Doar ea poate intelege aceste cinci lucruri esentiale!

Exista o zodie care este mai inteligenta ca toate celelalte si care poate intelege viata exact asa cum este ea. Alte semne zodiacale pot simula inteligenta, insa doar aceasta zodie intelege, fiind cel mai destept.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Probabil nu foarte multi ati auzit de ea, dar cu siguranta numele companiei pe care o conduce va suna cunoscut. Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea ei atinge 420-450 milioane de.

Cozmin Gusa despre numirea lui Gerhard Schroder: Cea mai importanta stire geopolitica a momentului

Consulantul politic, Cozmin Gusa, a spus despre numirea lui Gerhard Schroeder, fost cancelar al Germaniei in fruntea Consiliului de Administratie a Rosneft ca reprezinta cea mai importanta stire geopolitica a momentului. Rosneft este cea mai mare companie petroliera din lume, consulantul adaugand ca Rusia, Germania si China si-au dat mana pentru a o administra.

Cozmin Gusa, despre numirea lui Gerhard Schroder la conducerea Rosneft: Cea mai importanta stire geopolitica a momentului

Consulantul politic Cozmin Gusa a spus despre numirea lui Gerhard Schroeder, fost cancelar al Germaniei, in fruntea Consiliului de Administratie al Rosneft ca reprezinta cea mai importanta stire geopolitica a momentului. Rosneft este cea mai mare companie petroliera din lume, consultantul adaugand ca Rusia, Germania si China si-au dat mana pentru a o administra.

FOTO Povestea bisericii finantate de Ungaria in cea mai mare comuna din Romania. De ce este unica in tara

Biserica reformata din Floresti, cea mai mare comuna din Romania, a fost inaugurata, astazi, de premierul Ungariei, Viktor Orban, al carui guvern a finantat 65% din costurile cladirii, adica 3,5 milioane de lei. Ede Abos, arhitectul care a proiectat cladirea, a povestit pentru Adevarul de ce este biserica unica in Romania.

Orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti este din Romania

Orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, ce devanseaza in top orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, este Bucuresti. Topul care a fost realizat de.

Bucuresti, orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

Bucurestiul este destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, devansand orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, conform raportului Mastercard - Index.

Bucuresti, orasul cu cea mai mare crestere a numarului de turisti din Europa

Bucurestiul a devansat orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, devenind destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, potrivit unui raport Mastercad - Index.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )