Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Povestea bisericii finantate de Ungaria in cea mai mare comuna din Romania. De ce este unica in tara

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea bisericii finantate de Ungaria in cea mai mare comuna din Romania. De ce este unica in tara

Biserica reformata din Floresti, cea mai mare comuna din Romania, a fost inaugurata, astazi, de premierul Ungariei, Viktor Orban, al carui guvern a finantat 65% din costurile cladirii, adica 3,5 milioane de lei. Ede Abos, arhitectul care a proiectat cladirea, a povestit pentru Adevarul de ce este biserica unica in Romania. continuă pe Adevărul

Dumitru Chiritescu, profesor universitar: Depopularea este cea mai mare problema a Romaniei in acest moment

Profesorul de economie Dumitru Chiritescu a afirmat duminica, la Craiova, unde a sustinut conferinta cu tema Depopularea Romaniei - cauze si efecte, ca fenomenul depopularii este cea mai mare problema pe care o are Romania in acest moment, informeaza Agerpres.

Orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti este din Romania

Orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, ce devanseaza in top orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, este Bucuresti. Topul care a fost realizat de.

Bucuresti, orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

Bucurestiul este destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, devansand orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, conform raportului Mastercard - Index.

Bucuresti, orasul cu cea mai mare crestere a numarului de turisti din Europa

Bucurestiul a devansat orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, devenind destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, potrivit unui raport Mastercad - Index.

Planurile lui Elon Musk. Baza lunara, Orasul Marte si racheta BFR, cea mai mare de pana acum

Atunci cand nu este ocupat cu masinile eletrice, cu Hyperloop, sau cu tunelurile subterane care ar trebui sa rezolve problema traficului, Elon Musk viseaza sa colonizeze Luna si Marte.

Turul Spaniei la ciclism, cea mai mare audienta inregistrata vreodata in tara

Marile Tururi de ciclism - Turul Italiei, Turul Frantei si Turul Spaniei au inregistrat anul acesta un numar record de fani care au urmarit competitiile transmise pe Eurosport.

Wizz Air a lansat cea mai mare campanie de recrutare din istoria sa

Compania aeriana Wizz Air a lansat campania de recrutare IamWIZZcrew, cu oportunitati disponibile de-a lungul retelei sale extinse, potrivit unui comunicat al operatorului aerian. Wizz Air va crea in .

Trei parcuri noi cu bani europeni la Baile Tusnad, cel mai mic oras din Romania. Are cel mai curat aer si cea mai mare mofeta din lume

Statiunea Baile Tusnad renumita in toata lumea pentru baile de termale si aerul curat va avea trei parcuri noi. Acestea vor fi amenjate cu bani europeni si se doreste ca investitia sa atraga si mai multi turisti.

Trei parcuri noi cu bani europeni in cel mai mic oras din Romania. Are cel mai curat aer si cea mai mare mofeta din lume

Statiunea Baile Tusnad renumita in toata lumea pentru baile de termale si aerul curat va avea trei parcuri noi. Acestea vor fi amenjate cu bani europeni si se doreste ca investitia sa atraga si mai multi turisti.

Cozmin Gusa, despre numirea lui Gerhard Schroder la conducerea Rosneft: Cea mai importanta stire geopolitica a momentului

Consulantul politic Cozmin Gusa a spus despre numirea lui Gerhard Schroeder, fost cancelar al Germaniei, in fruntea Consiliului de Administratie al Rosneft ca reprezinta cea mai importanta stire geopolitica a momentului. Rosneft este cea mai mare companie petroliera din lume, consultantul adaugand ca Rusia, Germania si China si-au dat mana pentru a o administra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )