Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dumitru Dragomir: Rapidul a fost vandut, Adrian Zamfir este noul proprietar, Nicolae Cristescu este asociat

B1 B1,
Dumitru Dragomir: Rapidul a fost vandut, Adrian Zamfir este noul proprietar, Nicolae Cristescu este asociat

Seful LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat, luni, ca operatiunea de vanzare a echipei Rapid Bucuresti a fost finalizata si ca noul patron este afaceristul Adrian Zamfir, in timp ce Nicolae Cristescu detine. continuă pe B1

in sfarsit, s-a vandut Rapidul. Adrian Zamfir este noul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu e asociat

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anuntat public ca George Copos s-a inteles cu Nicolae Cristescu, astfel incat vanzarea Rapidului a fost definitivata.

Dumitru Dragomir: Clubul Rapid a fost vandut, George Copos nu mai este patronul echipei

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a declarat, luni, ca noul proprietar al echipei Rapid este omul de afaceri Adrian Zamfir. Rapidul este al lui Adrian Zamfir, domnul Cristescu este deocamdata asociat, a spus Dragomir Digi Sport.

Clubul RAPID a fost VANDUT. Dumitru Dragomir ANUNTA care este noul proprietar.

Vanzarea clubului Rapid de catre George Copos se finalizeaza in decursul zilei de astazi, atunci cand toate actele vor fi oficializate la un notar. Dumitru Dragomir anunta ca noul patron va fi Adrian Zamfir, Cristescu fiind deocamdata doar asociat, potrivit Mediafax. Da, s-a vandut clubul. Asa cel putin stiu eu. Mi s-a spus asta la 12. Cei doi, domnii Zamfir si Cristescu, au venit la mine si la secretarul general al LPF si ne-au spus ca problema s-a rezolvat. Rapidul este al lui Adrian .

Dumitru Dragomir, dupa decizia TAS: Sa vedeti ce-o sa fie maine la gura mea, la Comitetul Executiv. Trebuie sa ramana si Rapid in Liga 1

Dumitru Dragomir a comentat pentru Adevarul decizia TAS de a mentine Universitatea Cluj in Liga 1, acuzandu-l pe Viorel Duru pentru gafa comisa.

Dumitru Dragomir ii taie aripile lui Gica Popescu in lupta pentru sefia FRF: Daca se implica politicul, va acoperi tot!

Presedintele LPF i-a transmis lui Gica Popescu sa nu se bucure prea tare sperand ca este singurul candidat pentru presedintia FRF, deoarece doua nume importante din fotbalul romanesc, sustinute de partide politice, vor candida deopotriva pentru aceasta functie.

Ce a fost si ce-a ajuns? David Villa a fost vandut de Barcelona la Atletico Madrid pe o suma infima

Barcelona a hotarat in aceasta vara ca nu mai are nevoie de serviciile lui David Viila, asa incat atacantului spaniol a fost vandut la Atletico Madrid contra unei sume de bani modice, contrar oricaror asteptari.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )