Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dumitru Dragomir ii taie aripile lui Gica Popescu in lupta pentru sefia FRF: Daca se implica politicul, va acoperi tot!

Adevărul Adevărul,
Dumitru Dragomir ii taie aripile lui Gica Popescu in lupta pentru sefia FRF: Daca se implica politicul, va acoperi tot!

Presedintele LPF i-a transmis lui Gica Popescu sa nu se bucure prea tare sperand ca este singurul candidat pentru presedintia FRF, deoarece doua nume importante din fotbalul romanesc, sustinute de partide politice, vor candida deopotriva pentru aceasta functie. continuă pe Adevărul

Dumitru Dragomir: Clubul Rapid a fost vandut, George Copos nu mai este patronul echipei

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a declarat, luni, ca noul proprietar al echipei Rapid este omul de afaceri Adrian Zamfir. Rapidul este al lui Adrian Zamfir, domnul Cristescu este deocamdata asociat, a spus Dragomir Digi Sport.

Dumitru Dragomir: Rapidul a fost vandut, Adrian Zamfir este noul proprietar, Nicolae Cristescu este asociat

Seful LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat, luni, ca operatiunea de vanzare a echipei Rapid Bucuresti a fost finalizata si ca noul patron este afaceristul Adrian Zamfir, in timp ce Nicolae Cristescu detine.

Clubul RAPID a fost VANDUT. Dumitru Dragomir ANUNTA care este noul proprietar.

Vanzarea clubului Rapid de catre George Copos se finalizeaza in decursul zilei de astazi, atunci cand toate actele vor fi oficializate la un notar. Dumitru Dragomir anunta ca noul patron va fi Adrian Zamfir, Cristescu fiind deocamdata doar asociat, potrivit Mediafax. Da, s-a vandut clubul. Asa cel putin stiu eu. Mi s-a spus asta la 12. Cei doi, domnii Zamfir si Cristescu, au venit la mine si la secretarul general al LPF si ne-au spus ca problema s-a rezolvat. Rapidul este al lui Adrian .

Dumitru Dragomir, dupa decizia TAS: Sa vedeti ce-o sa fie maine la gura mea, la Comitetul Executiv. Trebuie sa ramana si Rapid in Liga 1

Dumitru Dragomir a comentat pentru Adevarul decizia TAS de a mentine Universitatea Cluj in Liga 1, acuzandu-l pe Viorel Duru pentru gafa comisa.

Gica Popescu: Chindia a retrogradat din cauza aranjamentelor

Gica Popescu a decis sa clarifice toate petele negre scoase la lumina dupa ce si-a anuntat candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal. in ceea ce priveste echipa din Targoviste, Popescu a pus retrogradarea ei in Liga 3 pe seama blaturilor facute de contracandidate.

Gica Popescu este deja pus la zid: Vrea sa fie sef peste noapte

Gica Popescu, singurul candidat oficial pe moment la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF), este contestat cu argumente clare la nici o zi dupa ce a anuntat ca in 2014 vrea sa ocupe locul lui Mircea Sandu.

Gica Popescu, il atentioneaza pe Piturca: Ar fi bine sa ne calificam la baraj

Iminenta preluare a sefiei Federatiei Romane de Fotbal, de catre Gica Popescu, care se va produce la anul, pune in discutie si problema selectionerului.

Gica Popescu il atentioneaza pe Piturca: Ar fi bine sa ne calificam la baraj

Iminenta preluare a sefiei Federatiei Romane de Fotbal, de catre Gica Popescu, care se va produce la anul, pune in discutie si problema selectionerului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )