Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dupa 20 de ani, Dan Chisu si Alina Chivulescu se iubesc din nou

ADPM ADPM,
Dupa 20 de ani, Dan Chisu si Alina Chivulescu se iubesc din nou

Dupa 20 de ani, Dan Chisu si Alina Chivulescu se iubesc din nou. Unul dintre burlacii convinsi ai Romaniei, regizorul Dan Chisu s-a reindragostit de una dintre femeile pe care le-a iubit in tinerete, frumoasa actrita Alina Chivulescu. continuă pe ADPM

Laura Codruta Kovesi: Ar trebui o lege care sa interzica celor condamnati definitiv sa ramana in functie/ Unii sunt speriati ca as putea sa intru in politica, mai bine sa fie speriati ca raman la DNA

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a aratat, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV, ca ar fi binevenita o dezbatere publica care sa analizeze posibilitatea modificarii legii actuale astfel incat primarii sau parlamentarii condamnati la inchisoare cu suspendare pentru coruptie sa isi piarda mandatul. Intrebata daca de-a lungul carierei a fost intimidata direct: Par eu o persoana intimidata?.

Teatrul Majestic din Shanghai a fost redeschis dupa sase ani de renovari

Un teatru din China vechi de 75 de ani, cu acelasi renume ca celebrul Broadway din New York, s-a redeschis sambata in orasul Shanghai din estul tarii, dupa sase ani de renovare, informeaza agentia Xinhua.

Un cunoscut show TV devine istorie dupa 14 ani

Celebrul show de televiziune American Idol a fost oficial inchis. Dupa 15 sezoane in care au descoperit talente noi si le-au promovat atat de mult, incat participantii care au ajuns.

Om de afaceri ucis din gelozie! Crima a fost descoperita abia dupa sase ani

Tribunalul Bucuresti a dispus marti arestarea preventiva a unui barbat din judetul Gorj sub acuzatia de omor si profanare de morminte dupa ce in 2010 ar fi ucis pe fostul sot al iubitei sale, trupul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )