Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dupa Brisbane, Simona Halep mai spune adio unui turneu. A anuntat ca nu joaca

Adevărul Adevărul,
Dupa Brisbane, Simona Halep mai spune adio unui turneu. A anuntat ca nu joaca

Simona Halep a abandonat inainte a optimilor turneului de la Brisbane, astfel ca debutul sau in 2016 nu s-a produs pana acum. continuă pe Adevărul

WTA Brisbane: Simona Halep o va intalni pe Victoria Azarenka in optimi

Victoria Azarenka a castigat de-o maniera categorica partida cu Elena Vesnina 115 WTA), din Rusia, scor 6-2, 6-0, obtinand astfel calificarea in optimile turneului WTA de la Brisbane. In urmatoarea partida, Vika se va duela, miercuri, cu Simona Halep.

WTA Brisbane: Simona Halep s-a retras din competitie din cauza unei accidentari la piciorul stang

Simona Halep numarul doi WTA si principala favorita a turneului) a anuntat ca se retrage din competitia de la Brisbane, din cauza unei accidentari la piciorul stang. Se actualizeaza.

Brisbane: Simona Halep o intalneste pe eleva fostului sau antrenor. Azarenka incepe cu un meci de speriat

Simona Halep si-a aflat luni adversara din cadrul turului 2 al turneului de la Brisbane Australia). Aceasta este Victoria Azarenka, o jucatoare care a facut in primul meci o demonstratie de forta.

Simona Halep: Nu am mai jucat de doua luni, nu am asteptari mari la Brisbane. Marele obiectiv pentru 2016 este castigarea unui Grand Slam

Simona Halep va disputa primul meci oficial din 2016 la Brisbane, acolo unde o va intalni, miercuri, in optimi pe Victoria Azarenka. Intr-un interviu pentru tennistv. com, numarul doi WTA a precizat ca nu are asteptari mari, dupa ce nu a mai evoluat de doua luni. Referindu-se la 2016, Halep a spus ca marele obiectiv pentru anul in curs este castigarea unui Grand Slam.

Simona Halep n-are asteptari prea mari de la Brisbane

Principala favorita la castigarea turneului de la Brisbane, Simona Halep spune ca nu are asteptari prea mari de la turneul gazduit pe coasta de est a Australiei.

Simona Halep s-a retras de la Brisbane: statistica spune ca ar fi urmat sa piarda meciul cu Victoria Azarenka

Simona Halep are fi trebuit sa o intalnesca in optimile turneului de la Brisbane pe Victoria Azarenka, fostul lider mondial al WTA.

SIMONA HALEP. Reactie dura a sefilor turneului de la Brisbane dupa retragerea romancei

Simona Halep s-a retras din turneul de la Brisbane din cauza unor dureri la tendonul lui Ahile. Conducerea competitiei s-a aratat foarte dezamagita de decizia sportivei noastre, scrie gsp. ro. Sintem foarte tristi.

Primul mesaj al Simonei Halep dupa ce s-a retras de la Brisbane: Muncind din greu pentru...

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 2 mondial, care s-a retras, marti, de la turneul de la Brisbane, a postat un mesaj pe Twitter in care scrie se pregateste intens pentru competitiile de la Sydney si/sau.

Simona Halep incepe anul 2016 cu un abandon. Nu va mai juca la Brisbane din cauza unor probleme mai vechi

Simona Halep trebuia sa joace miercuri in optimile turneului de la Brisbane, dar debutul ei in 2016 a fost amanat.

Simona Halep, criticata de o colega din circuit pentru abandonul de la Brisbane: Cate tablouri are de gand sa mai strice?

Jucatoarea Sarra Errani, locul 20 WTA, a criticat decizia unor sportive de a se retrage inainte de a lua startul la unele turnee, facand un comentariu acid pe contul ei de Twitter, comentariu care se referea la Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )