Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dupa finala iUmor, a fost facut anutul oficial! Delia si Bendeac merg la Asia Express

Playtech Playtech,
Dupa finala iUmor, a fost facut anutul oficial! Delia si Bendeac merg la Asia Express

Finala iUmor a desemnat castigatorul sezonului 6 al emisiunii de la Antena 1, dar vestea care face valuri in mediul online este ca Mihai Bendeac va merge la Asia Express. Delia il sustine pe Mihai, dar unele surse sustin ca cei doi vor merge impreuna la emisiune. Anunt oficial dupa finala iUmor: Delia si Mihai [] . continuă pe Playtech

CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6. Irena Boclinca a donat premiul de 20.000 de euro in direct: Mereu am vrut sa fac un act de caritate, dar n-am avut bani

Sambata seara s-a desemnat castigatorul iUmor. Au fost 11 concurenti trimisi de catre public, prin aplicatia iUmor, in marea finala a sezonul 6. Din ei, doar patru au primi.

CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6. Cine a castigat marele premiu in FINALA IUMOR

CASTIGATOR FINALA IUMOR SEZONUL 6 Cea mai indragita emisiune de umor din Romania se apropie de finalul celui de-al saselea sezon. Sambata, 1 iunie, de la 20:00, la Antena 1, romanii vor afla cine este.

FINALA iUMOR. Castigatorul se decide acum

FINALA iUMOR 1 iunie 2019, MARELE CASTIGATORAstazi, 1 iunie, de la ora 20:00, a inceput, la Antena 1, FINALA iUmor, unde va fi aflat castigatorul acestui sezon. FINALA iUMOR 1 iunie.

Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Cine a castigat competitia

Finala iUmor este Live Video pe Antena 1, sambata, 1 iunie, de la ora 20:00. Pentru marele premiu de 20. 000 de euro se vor lupta in aceasta seara 11 concurenti, care spera sa impresioneze cei 3 jurati, dar mai ales publicul care va vota. Emisiunea este inregistrata, dar votul publicului va fi live, anunta organizatorii.

Scandal dupa finala Romanii au Talent 2019. Ce i-a nemultumit pe fani

Ana Maria Pantaze a castigat marele premiu de 120. 000 de euro la Romanii au Talent, dar fanii show-ului au pornit un mare scandal pe retelele de socializare. Sunt nemultumiti ca premiul nu a ajuns la Aris Negoita, pustiul de 8 ani care danseaza fenomenal. Internetul s-a umplut de mesaje dupa finala de vineri seara. Scandal [] .

Simona Halep, mesaj dupa finala Champions League: Fericita pentru aceasta echipa. Un antrenor minunat

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, dupa finala Champions League, un mesaj pe Instagram Stories prin care s-a declarat bucuroasa de victoria obtinuta de Liverpool si de tehnicianul Jurgen Klopp.

Tragedie provocata de vremea extrema in Prahova: Un copil a murit dupa ce a fost luat de inundatii (VIDEO)

Vremea face prapad in partea de sud-vest a tarii. O fetita de doar 3 ani a fost gasita moarta dupa ce a fost luata de ape. De altfel, mai multi copii au fost surprinsi de de viitura, in judetul Prahova,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )