Libnet.ro
UNICEF

10:01

DUPA PRIMELE NOUA LUNI DIN AN Deficitul bugetar a urcat la 6,36% din PIB, in contextul crizei Covid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE NOUA LUNI DIN AN Deficitul bugetar a urcat la 6,36% din PIB, in contextul crizei Covid

Executia bugetului general consolidat s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2020 cu un deficit de 67,27 miliarde de lei, cu peste 12,5 miliarde de lei mai mare decat cel din primele opt luni din an. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul bugetar a urcat la 67 miliarde lei, dupa primele noua luni. Pe ce s-au dus banii

Deficitul bugetar al Romaniei se ridica la 67,27 miliarde lei, respectiv 6,36% din Produsul Intern Brut PIB), a anuntat marti ministrul Finantelor Florin Citu.

Deficitul bugetar a crescut la 6,36% din PIB in primele noua luni, in contextul pandemiei de coronavirus

Executia bugetului general consolidat in primele noua luni ale anului 2020 a inregistrat un deficit de 67,27 miliarde de lei 6,36% din PIB), potrivit unui comunicat al Ministerului.

GNM: Valoarea amenzilor aplicate de catre inspectorii de mediu a crescut cu aproape 50%, in primele noua luni

Amenzi de peste 60 de milioane de lei au fost aplicate de catre inspectorii de mediu, in primele noua luni ale anului, in crestere cu 48,66% fata de aceeasi perioada din 2019, cand valoarea sanctiunilor se situa la 40,368 milioane de lei, conform raportului periodic al Garzii Nationale de Mediu GNM), conform Agerpres.

IN PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI Deficitul bugetar a crescut la 6,36% din PIB

Executia bugetului general consolidat in primele noua luni ale anului 2020 a inregistrat un deficit de 67,27 miliarde de lei 6,36% din PIB), potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor. Cresterea deficitului a dus la cresterea imprumuturilor menite sa finanteze cheltuielile bugetare, potrivit g4media.

PENTRU PERIOADA IANUARIE-SEPTEMBRIE A ACESTUI AN TeraPlast - profit in crestere cu 78%, fata de primele noua din 2019

Venituri din contractele cu clientii de 816,23 milioane lei, mai mari cu 13% Grupul TeraPlast TRP) a raportat, pentru primele noua luni ale anului, un profit net de 60,28 milioane de lei, cu 78,6% peste cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce veniturile din contractele cu clientii au fost de 816,23 milioane de lei, in crestere cu 13,5%, pentru aceeasi perioada de raportare.

APIA: Vanzari in crestere cu 8,56% pentru autoturismele ecologice, in Romania, la noua luni

Vanzarile de masini ecologice au crescut in Romania, in primele noua luni, cu 8,56%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, si au ajuns la 5. 389 de unitati, arata datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), consultate de Agerpres.

Studiu Deloitte: ingrijorarea europenilor in legatura cu problemele financiare si cu locul de munca a scazut in primele patru luni de la relaxarea restrictiilor adoptate in contextul COVID-19

Ingrijorarea europenilor in legatura cu problemele financiare si cu locul de munca a scazut in primele patru luni de la relaxarea primelor restrictii impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19, potrivit studiului Deloitte State of Consumer Tracker, doua treimi dintre respondenti declarandu-se mai deschisi la ideea de a efectua cumparaturi costisitoare si mai relaxati in legatura cu stabilitatea jobului. Cu toate acestea, europenii inca sunt preocupati de bunastarea fizica in aceeasi proportie ca in perioada de restrictii 47% la finalul lunii august, fata de 48%, in luna mai). Tendintele europene sunt in linie cu cele globale. La studiu au participat 18. 000 de respondenti din 18 tari, dintre care noua state europene Belgia, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia si Spania.

IMMOFINANZ: Contracte semnate pentru peste 41.000 mp in primele 9 luni ale anului

Compania austriaca IMMOFINANZ, a semnat contracte in primele noua luni ale anului pentru ocuparea unei suprafete de peste 41. 000 de metri patrati.

Constanta: O femeie a plecat cu copilul ei de 2 luni din spital, dupa ce au fost confirmati cu Covid

O femeie de 32 de ani a plecat, sambata, din Spital Judetean Constanta, impreuna cu copilul ei de doua luni, dupa ce medicii au anuntat-o ca ambii au fost confirmati cu Covid-19, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )