Libnet.ro
UNICEF

06:30

Constanta: O femeie a plecat cu copilul ei de 2 luni din spital, dupa ce au fost confirmati cu Covid

Hotnews Hotnews,
 Constanta: O femeie a plecat cu copilul ei de 2 luni din spital, dupa ce au fost confirmati cu Covid

O femeie de 32 de ani a plecat, sambata, din Spital Judetean Constanta, impreuna cu copilul ei de doua luni, dupa ce medicii au anuntat-o ca ambii au fost confirmati cu Covid-19, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Femeie de 32 de ani, cercetata de politisti dupa ce a plecat din spital cu fiul ei de doua luni, amandoi fiind diagnosticati cu SARS-CoV-2

O femeie de 32 de ani este cercetata de politistii constanteni dupa ce a plecat din spital cu fiul ei de doua luni, dupa ce i s-a spus ca amandoi au fost diagnosticati cu noul coronavirus.

Un interlop a ajuns la spital dupa ce a fost batut de fostul bodyguard al lui Mike Tyson. Ce s-a intamplat

Uneori e bine sa stai in banca ta si sa nu te pui cu ceilalti. Sau daca o faci, ai grija cu cine te pui. O vorba romaneasca spune Nu-ti dori, ca ti se va intampla. Este si cazul unui celebru interlop, Radu Rosca, care si-a gasit nasul. Radu Rosca pus jos de un bodyguard .

Femeia s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Primul cuvant pe care l-a rostit i-a facut pe toti din jur sa planga

O femeie din Emiratele Arabe Unite a uimit, pur si simplu, lumea medicala in momentul in care si-a revenit din coma, dupa 27 de ani. Cum a ajuns femeia intr-o stare vegetativa? Dar,.

Serban Nicolae demisioneaza din PSD, dupa ce nu a prins niciun un loc la alegerile parlamentare: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Senatorul Serban Nicolae a decis sa demsioneze din PSD, dupa ce nu a fost trecut pe lista la alegerile parlamentare. Amintim ca presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca nicio organizatie.

Decebal Fagadau a demisionat din PSD, dupa ce a aflat ca a fost trimis in judecata de DNA

Primarul in functie al Constantei, social-democratul Decebal Fagadau, care a pierdut alegerile locale in favoarea candidatului PNL, a demisionat din PSD dupa ce a aflat, miercuri, ca a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar penal in care este acuzat de abuz in serviciu.

Ultima ora. Focar de COVID-19 la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce zeci de angajati au fost testati pozitiv. Ce restrictii vor fi adoptate

Spitalul Elias din Bucuresti a devenit focar de COVID-19, dupa ce aproape 30 de angajati s-au infectat. Anuntul vine la doua zile distanta dupa ce Spitalul Floreasca a anuntat aceeasi veste trista, in aceasta situatie fiind testati pana acum 14 angajati. Potrivit reprezentantilor Spitalului Elias, acesta va functiona potrivit unor restrictii noi, care vor afecta .

Decebal Fagadau pleaca din PSD dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Radu Mazare, fostul primar, si Decebal Fagadau, primarul in functie al municipiului Constanta vor fi.

Decebal Fagadau demisioneaza din PSD dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul in functie al municipiului Constanta, Decebal Fagadau, si-a anuntat pe pagina personala de Facebook demisia din partid la scurt timp dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Viofanny, producatorul de lactate din Saveni, raporteaza vanzari de peste 850.000 lei

Viofanny, producator de lactate din orasul Saveni, jud. Botosani, a facut un bilant partial pentru primele noua luni ale acestui an si arata care a fost impactul situatiei medicale asupra sectorului in care activeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )