Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa referendumul din Regatul Unit, Romania pledeaza pentru identificarea de solutii consensuale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dupa referendumul din Regatul Unit, Romania pledeaza pentru identificarea de solutii consensuale

Ana Birchall, presedintele Comisiei pentru afaceri europene, a declarat ca dupa referendumul din Regatul Unit, Romania pledeaza pentru identificarea de solutii consensual, e intr-o intrevedere cu doamna Corina Cretu, comisarul european pentru Politica Regionala, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Educativa: Cum poate deveni Romania atragatoare pentru tinerii plecati la studii in strainatate

Autoritatile romane i-ar putea incuraja pe tineri romani plecati la studii in strainatate sa vina sa munceasca in Romania prin acordarea unor facilitati fiscale, cum se practica si in cazul lucratorilor din domeniul IT. De asemenea, angajatorii ii pot.

Paralela 45: Spania, cea mai ceruta destinatie a anului dupa atentatele din Turcia

Spania a fost cea mai ceruta destinatie a anului, atat pe curse charter, cat si pe curse de linie, crescand cu un sfert la nivelul intregii tari, fata de 2015, si compensand scaderea inregistrata pentru Antalya si Bodrum, ca urmare a atentatelor si.

Bancile au revenit la avansurile vechi. Acum cer din nou doar 15-20% pentru acordarea de credite imobiliare

Programul Prima Casa a fost, clar, motorul cresterii creditarii imobiliare si dupa intrarea in vigoare a legii darii in plata. Dar cum fondurile din programul guvernamental s-au epuizat rapid, au fost si romani nevoiti sa ia credite ipotecare cu avans crescut la 35%, cat au cerut bancherii in primavara. in nici trei luni, insa, bancherii au revenit asupra deciziei, scrie DIGI24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )