Libnet.ro
UNICEF

14:16

Dusa, despre candidatura Elenei Udrea in Harghita: Sa vad cine vine in cel mai greu ...

România Liberă România Liberă,
Dusa, despre candidatura Elenei Udrea in Harghita: Sa vad cine vine in cel mai greu ...

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, intrebat despre invitatia lansata Elenei Udrea de a candida in Colegiul 5 din judetul Harghita, in care fusese ales deputat, a declarat ca vrea sa vada cine va dori sa candideze in colegiul cel mai greu din Romania, unde sunt multi alegatori maghiari, informeaza Mediafax. Mircea Dusa a fost intrebat, vineri, la Sfantul Gheorghe, de jurnalisti, despre propunerea presedintelui PDL Harghita ca Elena Udrea sa candideze pentru Camera Deputatilor in Colegiul 5 . continuă pe România Liberă

S-a dat cocos si a ramas fara permis. Fiul vitreg al Elenei Udrea i-ar fi amenintat pe politisti

Fiul vitreg al Elenei Udrea a ramas fara permis, dupa ce aseara a fost implicat intr-un scandal cu politistii de la Rutiera, scrie Libertatea. Alin Cocos s-a ales cu permisul suspendat pentru 60 de zile,.

Presedintele PDL Harghita spune ca i-a propus Elenei Udrea sa candideze intr-un colegiu din ...

Presedintele PDL Harghita, Adrian Trif, spune ca i-a propus fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea sa candideze pentru Camera Deputatilor in Colegiul 5 din judetul Harghita, colegiu in care a fost ales deputat ministrul de Interne, Mircea Dusa, transmite corespondentul Mediafax. Presedintele PDL Harghita, Adrian Trif, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca a luat decizia de o invita pe Elena Udrea sa candideze in Colegiul 5, aflat in zona de nord a judetului, .

Dusa, despre dotarile pompierilor: Trebuie accesate si fonduri europene.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat, joi, la Arad, ca pentru dotarea corespunzatoare a ISU si a pompierilor trebuie accesate si fonduri europene, pe langa finantarile guvernamentale, potrivit MEDIAFAX. Aflat intr-o vizita in judetul Arad, Mircea Dusa a fost rugat de jurnalisti sa comenteze situatia in care s-au aflat pompierii la incendiul dintr-un complex rezidential din Bucuresti, unde nu ar fi existat suficiente autospeciale cu scara, ministrul declarand ca .

Ponta, despre candidatura lui Diaconescu in colegiul sau: Oamenii din Gorj nu sunt amatori de ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, comentand candidatura liderului PP-DD Dan Diaconescu pentru un post de senator in Gorj, in colegiul sau, ca oamenii din Gorj sunt mari amatori de muzica si de arta, nu de circ, potrivit Mediafax. In ce ma priveste, de cand am fost prima data ales deputat in 2004, am fost sprijinit si le sunt foarte recunoscator oamenilor din Targu Jiu. Evident ca voi candida in acelasi colegiu si in 2012 si probabil in 2016. Nu voi schimba niciodata colegiul in care .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )