Libnet.ro
UNICEF

22:15

DVD-ul Good Will Hunting, cu Robin Williams in cel mai bun rol secundar, se distribuie impreuna cu ziarul Adevarul

Adevărul Adevărul,
DVD-ul Good Will Hunting, cu Robin Williams in cel mai bun rol secundar, se distribuie impreuna cu ziarul Adevarul

Capodopera cinematografica Good Will Hunting, care i-a adus regretatului Robin Williams primul si singurul premiu Oscar din cariera sa, va fi distibuita, pe suport DVD, impreuna cu ziarul Adevarul luni, 25 august, la pretul de 14,99 RON. continuă pe Adevărul

DVD-ul Good Will Hunting, filmul care i-a adus un Oscar lui Robin Williams, se distribuie impreuna cu ziarul Adevarul

Capodopera cinematografica Good Will Hunting, care i-a adus regretatului Robin Williams primul si singurul premiu Oscar din cariera sa, va fi distibuita, pe suport DVD, impreuna cu ziarul Adevarul luni, 25 august, la pretul de 14,99 lei.

Robin Williams, Good Will Hunting

Acest film le-a adus Oscarul pentru scenariu tinerilor Ben Affleck si Matt Damon, o onoare meritata pentru portretul profesorului, jucat de Robin Williams, care si el a fost onorat cu premiul Oscar. Acet rol este modelul pentru toate scolile unde tinerii sufera din cauza individualismului care ne micsoreaza sufletele.

Robin Williams, un adio discret: actorul a fost inmormantat in San Francisco

Actorul american Robin Williams a fost inmormantat in cadrul unei ceremonii funerare discrete ce a avut loc duminica in orasul San Francisco California), scrie contactmusic. com.

Circa 110.000 fani au semnat o petitie pentru ca Robin Williams sa devina personaj in saga Zelda

Aproape 110. 000 de admiratori ai actorului Robin Williams au semnat o petitie online prin care cer companiei japoneze de jocuri video Nintendo sa creeze un personaj pentru saga Zelda care sa poarte numele artistului, caruia ii placea foarte mult jocul, a confirmat luni grupul nipon.

VIDEO Robin Williams i-a trimis unei fane bolanve de cancer in faza terminala un mesaj de incurajare

Robin Williams i-a cerut unei fane, care fusese diagnosticata cu trei forme de cancer in faza terminala, sa nu renunte la speranta, prin intermediul unui mesaj video, filmat cu cateva luni inainte ca actorul sa se sinucida, The Independent.

VIDEO Mesajul emotionant al lui Robin Williams pentru o tanara bolnava de cancer

Cunoscut pentru gesturile generoase pe care obisnuia sa le faca, actorul Robin Williams i-a trimis, cu putin timp inainte de a se sinucide, un mesaj emotionant unei tinere bolnave de cancer din Noua Zeelanda.

VIDEO Mesaj emotionant transmis de Robin Williams inainte de a se sinucide

Robin Williams i-a transmis, cu putin timp inainte de a se sinucide, un mesaj emotionant unei tinere bolnave de cancer din Noua Zeelanda.

Sinuciderea lui Robin Williams si legatura dintre comedie si depresie: sunt comicii mai predispusi la depresie si de ce?

Dupa moartea bizara a lui Robin Williams, Ian Youngs, jurnalist de arta la BBC News, analizeaza legatura dintre comedie si depresie: sunt comicii mai predispusi la depresie si de ce?.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )