Libnet.ro
UNICEF

01:05

O echipa medicala de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca a fost detasata la Spitalul Judetean Suceava, pentru doua saptamani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O echipa medicala de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca a fost detasata la Spitalul Judetean Suceava, pentru doua saptamani

O echipa formata din zece medici militari si zece subofiteri sanitari de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca va merge la Suceava, unde va ramane doua saptamani pentru a asigura continuitatea asistentei medicale la Spitalul Judetean, unde majoritatea. continuă pe Wall-Street Ro

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

Pacientii din Suceava care nu au Covid-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Pacientii din Suceava care nu sunt imbolnaviti cu noul coronavirus vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi. Masura a fost luata dupa instituirea carantinei in Spitalul Judetean Suceava. Un detasament din cadrul Batalionului 202 Aparare CBRN a fost detasat la Suceava pentru a dezinfecta toate caile rutiere.

24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti, infectate cu coronavirus. Medic: Nicio sectie nu va fi inchisa

24 de medici si asistente de la Spitalul Militar au fost confirmate cu noul coronavirus. Alte sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Dr. Victor Babes, din Bucuresti, au fost depistate pozitiv.

Seful sectiei de cardiologie de la Spitalul Militar, infectat cu coronavirus: Efectul acestui virus nu este deloc de neglijat!

Seful sectiei de cardiologie de la Spitalul Militar Bucuresti a facut dezvaluiri dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Silviu Dumitrescu a vorbit despre grija pe care colegii sai au avut-o cu el in aceasta perioada.

O angajata de la Spitalul Militar Focsani a murit infectata cu coronavirus

O angajata de la Spitalul Militar Focsani, in varsta de aproximativ 50 de ani, infectata cu coronavirus, a murit, in aceasta seara, intr-un spital din Bucuresti.

CORONAVIRUS |Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc si pavilionul central al Spitalului din Falticeni au fost inchise: Peste 100 de cadre medicale, infectate cu COVID-19 (VIDEO)

In plina pandemie de COVID-19, spitalele din Suceava cad unul dupa altul. Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc a fost inchis dupa ce 67 de angajati si sapte pacienti au fost confirmati pozitiv cu.

Dr. Radu Tincu: Pana in acest moment nu s-a primit niciun ventilator nou la Spitalul Floreasca din Bucuresti (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Se intampla acum de la B1 TV, cala spitalul unde lucreaza inca nu s-au primit echipamente noi.

O echipa de medici militari a fost detasata la Spitalul din Suceava: primele masuri luate

Echipa de specialisti condusa de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii si colonelul medic Daniel Derioiu, managerul spitalului, a facut o prima evaluare a situatiei de la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Suceava.

Trei spitale din Constanta, dotate cu aparatura de Administratia Porturilor. Spitalul militar de campanie este instalat pe stadionul sau

Aparatura medicala si echipamente sanitare pentru trei spitale din judetul Constanta au fost cumparate de Administratia Porturilor Maritime.

Spitalul Judetean din Suceava, militarizat

Conducerea Spitalului Judetean Suceava a fost preluata de o echipa de medici militari, care a mers joi la Suceava. De altfel, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca unitatea medicala va fi militarizata.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )