Libnet.ro
UNICEF

07:00

Echipa de start a Romaniei cu Estonia

Online Sport Online Sport,
Echipa de start a Romaniei cu Estonia

Victor Piturca a anuntat marti seara echipa cu care Romania intra pe teren cu Estonia, in ultimul meci din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014. continuă pe Online Sport

Victor Piturca a prefatat meciul decisiv cu balticii: Estonia e o echipa imprevizibila. Ce parere are selectionerul despre meciul de la Istanbul

Victor Piturca a sustinut astazi conferinta de presa oficiala dinaintea partidei cu Estonia, care ar putea duce Romania la barajul pentru CM. Selectionerul Romaniei a vorbit atat despre partida cu balticii, cat si despre meciul de la Istanbul, dintre Turcia si Olanda, cu importanta majora in calculele calificarii.

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca (13:30)

Selectionerul Victor Piturca sustine, luni la pranz, conferinta de presa inaintea partidei cu Estonia din ultima etapa a preliminariilor Cupei Mondiale. Urmariti conferinta live text pe Onlinesport. ro cu incepere de la ora 13:30.

Victor Piturca: Va fi o presiune formidabila cu Estonia, sper sa invingem fara emotii

Romania are nevoie de trei puncte cu Estonia si de ajutorul Olandei pentru a ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Va fi o presiune formidabila cu Estonia. E o munca de doi ani si jumatate, ar fi perfect sa ajungem la baraj. Daca va invinge, Turcia va merita sa incheie grupa pe locul doi, a precizat Victor Piturca, selectionerul tricolorilor.

Victor Piturca: E greu sa mai depasim Turcia la golaveraj

Romania a invins cu 4-0 in Andorra si a urcat pe locul trei in grupa de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Cu toate acestea, tricolorii au nevoie de Olanda pentru a putea prinde locul doi in grupa. E greu sa mai trecem de turci la golaveraj pentru a merge la baraj. Dar ei vor avea un meci greu impotriva Olandei, care e o echipa greu de invins, a precizat Victor Piturca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )