Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eddie Redmayne, star din Les Miserables, cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Eddie Redmayne, star din Les Miserables, cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie

Actorul Eddie Redmayne a fost numit cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie, de catre revista GQ. continuă pe Antena3

Dupa 35 de ani de la primul Walkman, Sony vrea sa dai 1.200 de dolari pe cel mai nou

La mai mult de 35 de ani de la lansarea primului model, Sony a prezentat cel mai nou Walkman in cadrul CES 2015. Daca ne uitam la Sony din 1979 si Apple din ziua de astazi, nu putem sa nu observam cateva asemanari foarte importante. Niciuna dintre aceste doua companii uriasu nu a inventat cel mai [].

Romanii merg cel mai putin cu masina personala, prefera transportul public si mersul pe jos

Autoturismele sunt cel mai mentionat mijloc de transport in Europa, reiese dintr-un sondaj al Eurobarometru , insa nu si in Romania unde oamenii folosesc transportul public urban sau merg pe jos.

Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume

Conform unui studiu de piata realizat recent a reiesit ca Lionel Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume in acest moment.

Recordul stabilit de anul 2014. A fost cel mai calduros din ultimul secol

Anul 2014 a fost cel mai cald din Marea Britanie din 1910, an in care au inceput sa fie inregistrate datele meteo si temperaturile, au indicat serviciile meteorologice britanice, preluate de AFP. Potrivit.

Euro cade la cel mai redus curs din 2006 pana in prezent

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai scazut curs din ultimii noua ani fata de dolar, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din uniunea monetara, respectiv al speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia la scara larga de obligatiuni guvernamentale.

Eurobarometru: Romanii, printre europenii care merg zilnic cel mai putin cu autoturismul

Romanii se afla printre cetatenii statelor UE care folosesc autoturismul cel mai putin pentru transportul zilnic, releva un sondaj Eurobarometru emis recent de Comisia Europeana. Potrivit cercetarii publicate in decembrie 2014, 40% dintre respondentii romani au declarat ca folosesc autoturismele pentru deplasarile de zi cu zi. Intre cetatenii celor 28 de state UE, romanii sunt pe antepenultimul loc in privinta folosirii autoturismului mentru deplasarile zilnice, ultimii in Uniunea Europeana fiind ungurii 33%) si letonii 38%).

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel de la sfarsitul lunii ianuarie 2014. Vedeti cotatia BNR

Romanii care au de platit rate in euro in aceasta perioada primesc o lovitura dura. BNR a cotat moneda europeana la 4,4973, cel mai mare curs de la sfarsitul lunii ianuarie 2014 si pana acum. La casele de.

CES 2015: Nvidia a anuntat cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile

In cadrul unui eveniment dedicat jurnalistilor la CES 2015, cei de la Nvidia au anuntat cel mai nou procesor pentru dispozitive mobile, denumit Tegra X1. CES 2015 nici nu a inceput propriu-zis, iar cei de la Nvidia deja fac anunturi importante in cadrul evenimentelor de presa preliminare. Ultimul si cel mai important este legat de noul procesor mobil al companiei cu sediul in Santa Clara, California. Numele acestuia este Tegra X1, iar din punct de vedere al performantelor, acesta pare a [].

Euro a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii noua ani fata de dolar

Euro a coborat luni la cel mai scazut nivel din ultimii aproape noua ani fata de dolar. Moneda europeana s-a depreciat cu 0,5%, la 1,1945 de dolari, la 6:58 in Londra, dupa ce a coborat la 1,1864 dolari pe.

Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

Cele patru talentate si frumoase artiste din trupa Amadeus au stralucit in tinute superbe la cea mai scumpa petrecere de Revelion din tara, eveniment cu tematica Moulin Rouge, organizat in incinta Casinoului din Sinaia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )