Libnet.ro
UNICEF

01:05

Educatoarea din Fetesti care a plesnit un baiat a fost data afara, dupa ce parintii au refuzat sa-si duca astazi copiii la gradinita

Antena3 Antena3,
Educatoarea din Fetesti care a plesnit un baiat a fost data afara, dupa ce parintii au refuzat sa-si duca astazi copiii la gradinita

Femeia cu 35 de ani de experienta in invatamant a fost data afara, dupa ce parintii copilului plesnit peste fata de ea au depus plangere la politie pentru infractiunea de lovire. Mai mult, ceilalti parinti s-au solidarizat si au refuzat sa-si mai duca astazi copiii la scoala. Au cerut ca femeia sa fie concediata. Filmuletul in care aceasta plesneste cu dosul palmei un baietel de 5 ani a starnit revolta si pe retelele de socializare. continuă pe Antena3

Educatoarea din Fetesti, care s-a filmat cum palmuieste un copil, s-a laudat pe grupul de WhatsApp al clasei: Astept laude si idei de viitor

Ies la iveala detalii halucinante despre educatoarea din Fetesti care s-a filmat in timp ce palmuieste un copil de gradinita, fara niciun motiv. in exclusivitate pentru Antena3. ro, mama unui alt copil din clasa a povestit ca a vizionat cu groaza imaginile trimise de educatoare pe grupul de WhatsApp al clasei.

O educatoare de la o gradinita din Fetesti s-a filmat in timp ce loveste un copil (VIDEO)

O educatoare de la o gradinita din Fetesti, Ialomita,s-a filmat in timp ce loveste cu palma peste fata un baietel, care nu parea sa fie atent la lectia de taiat fructe. Copilul incepe sa.

Vedeta din Romania care s-a izolat in casa timp de 7 ani: imi era rusine de cat eram de grasa

Corina Chiriac a ajuns la onorabila varsta de 70 de ani. Toata viata a pus accent pe cariera si pe dorintele sale indreptate catre succes. insa inca din anii 1970, Corina Chiriac a reusit sa guste savoarea succesului, odata pasita pe scena romaneasca. Totusi, in cazul ei, pretul succesului a fost unul scump Vedeta din .

Singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele: Traim din imprumuturi acum

Printre multele orase afectate de crisza economica si cea generata de noul coronavirus se numara si orasul Brasov. Cu toate astea, se pare ca cei din industria HoReCa de aici nu renunta si vor tine restaurantele deschise. Brasov, singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele Conform datelor oficiale, in Brasov, numarul cazurilor de .

Sucul din comert care curata grasime, rugina si acid de baterie. Da, asta bei tu zi de zi

Poate nu stiai, dar si sucul Coca Cola are mai multe intrebuintari. Surprinde! Iata, asadar ce lucruri pe care le puteti curata cu Coca-Cola si cum sa folosesti bautura eficient. Sucul din comert care curata grasime, rugina si acid de baterie Sigur ca poti bea Coca-Cola, dar se intampla si sa fie o modalitate excelenta .

Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint. Trucul pe care niciun roman nu l-a aflat, inca

Poate nu stiai, dar bautura Coca Cola are mai multe intrebuintari casnice. Spre exemplu, Coca Cola poate sa curete perfect bijuteriile de argint, sa curete parbrizul masinilor etc. Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint Astfel, acidul din Coca-Cola indeparteaza petele si murdaria de pe argint. Pune, deci, obiectele pretioase in bautura .

Ingredientele din bucatarie care iti fac calcaiele fine, ca de bebelusi. Leacul e folosit de femeile de la tara

Foarte multe persoane se plang de aceasta problema, insa putine sunt cele care au habar ca exista niste remedii naturale care functioneaza de minune. Iata care sunt ingredientele din bucatarie care iti fac calcaiele fine, ca de bebelusi! Ingredientele care iti fac calcaiele fine Daca ai incercat tot felul de tratamente costisitoare care nu au .

VIDEO: O educatoare din Fetesti s-a filmat cand loveste un copil

O educatoare din municipiul Fetesti, Ialomita, isi loveste un copil care nu manuieste cum si-ar dori.

Nelu Tataru, adevarul despre numarul de infectari cu COVID-19 din Bucuresti. Motivul pentru care cetatenii au fost mintiti

Potrivit incidentiei cumulate a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile, 3,11 la mia de locuitori, anuntata de Institutul National de Sanatate Publica, Capitala Romaniei ar fi trebuit sa intre in scenariul rosu. Acest lucru presupunea inchiderea tuturor scolilor si desfasurarea cursurilor online. in urma unei sedinte a Comitetului Muncipal, INSP a venit cu o .

Mireasa din Oradea care a avut nunta cu peste 350 de persoane are COVID-19. Toti nuntasii trebuie sa intre in carantina

Mireasa care, la sfarsitul saptamanii, a avut nunta din Oradea la care au participat peste 350 de persoane si in urma careia a fost deschis un dosar penal a fost confirmata cu noul coronavirus. Ca urmare, toti participantii vor trebui sa intre in carantina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )