Libnet.ro
UNICEF

01:05

Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint. Trucul pe care niciun roman nu l-a aflat, inca

Playtech Playtech,
Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint. Trucul pe care niciun roman nu l-a aflat, inca

Poate nu stiai, dar bautura Coca Cola are mai multe intrebuintari casnice. Spre exemplu, Coca Cola poate sa curete perfect bijuteriile de argint, sa curete parbrizul masinilor etc. Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint Astfel, acidul din Coca-Cola indeparteaza petele si murdaria de pe argint. Pune, deci, obiectele pretioase in bautura . continuă pe Playtech

Singurul restaurant din Bucuresti care incalca restrictiile Guvernului Orban. Patronul e un afacerist cu dosare penale

Restaurantul de un milion de euro al lui Mohammad Murad functioneaza impotriva oricaror restrictii impuse de Guvernul Orban, politia declarandu-se neputincioasa. Singurul restaurant din Bucuresti care incalca restrictiile Guvernului Orban Milionarul le-a prezentat politistilor un document din care ar rezulta ca restaurantul lui ar fi, de fapt, o terasa. Doar ca la fata locului, totul .

Ingredientele din bucatarie care iti fac calcaiele fine, ca de bebelusi. Leacul e folosit de femeile de la tara

Foarte multe persoane se plang de aceasta problema, insa putine sunt cele care au habar ca exista niste remedii naturale care functioneaza de minune. Iata care sunt ingredientele din bucatarie care iti fac calcaiele fine, ca de bebelusi! Ingredientele care iti fac calcaiele fine Daca ai incercat tot felul de tratamente costisitoare care nu au .

Alimentele nocive care iti afecteaza ficatul. Sunt 15 la numar si toti romanii le consuma

Te-ai intrebat vreodata de ce esti obosit, lipsit de chef si mai ai si dureri in partea dreapta? Atunci de vina pot fi alimentele nocive care iti afecteaza ficatul. Sunt 15 la numar si toti romanii le consuma desi medicii nutritionisti tot trag semnale de alarma cu privire la consumul lor. Alimentele nocive care iti .

Bautura controversata care iti protejeaza oasele. Nu stiam cat de benefica e, de fapt

Acest tip de ceai pe care ar trebui sa il consumam a starnit polemici intre specialistii in nutritie, dar si consumatorii de pretutindeni. De altfel, exista o multime de tipuri de ceai, cum ar fi ceaiul negru, ceaiul verde, din fructe, de plante, si in cazul fiecaruia pot fi aduse argumente pro si contra. Bautura .

Vedeta din Romania care s-a izolat in casa timp de 7 ani: imi era rusine de cat eram de grasa

Corina Chiriac a ajuns la onorabila varsta de 70 de ani. Toata viata a pus accent pe cariera si pe dorintele sale indreptate catre succes. insa inca din anii 1970, Corina Chiriac a reusit sa guste savoarea succesului, odata pasita pe scena romaneasca. Totusi, in cazul ei, pretul succesului a fost unul scump Vedeta din .

Greseli care iti pot distruge sprancenele. Apeleaza intodeuna la servicii profesionale

Probabil ca foarte multe dintre noi ne gandim: ce mare filozofie este sa iti stilizezi sprancenele singura? Cat de greu poate fi? Daca este vorba doar despre o situatie cand chiar nu poti ajunge la salon si despre un mic retus, cateva fire razlete, nu e mare tragedie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )