Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sucul din comert care curata grasime, rugina si acid de baterie. Da, asta bei tu zi de zi

Playtech Playtech,
Sucul din comert care curata grasime, rugina si acid de baterie. Da, asta bei tu zi de zi

Poate nu stiai, dar si sucul Coca Cola are mai multe intrebuintari. Surprinde! Iata, asadar ce lucruri pe care le puteti curata cu Coca-Cola si cum sa folosesti bautura eficient. Sucul din comert care curata grasime, rugina si acid de baterie Sigur ca poti bea Coca-Cola, dar se intampla si sa fie o modalitate excelenta . continuă pe Playtech

Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint. Trucul pe care niciun roman nu l-a aflat, inca

Poate nu stiai, dar bautura Coca Cola are mai multe intrebuintari casnice. Spre exemplu, Coca Cola poate sa curete perfect bijuteriile de argint, sa curete parbrizul masinilor etc. Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint Astfel, acidul din Coca-Cola indeparteaza petele si murdaria de pe argint. Pune, deci, obiectele pretioase in bautura .

Singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele: Traim din imprumuturi acum

Printre multele orase afectate de crisza economica si cea generata de noul coronavirus se numara si orasul Brasov. Cu toate astea, se pare ca cei din industria HoReCa de aici nu renunta si vor tine restaurantele deschise. Brasov, singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele Conform datelor oficiale, in Brasov, numarul cazurilor de .

Vedeta din Romania care s-a izolat in casa timp de 7 ani: imi era rusine de cat eram de grasa

Corina Chiriac a ajuns la onorabila varsta de 70 de ani. Toata viata a pus accent pe cariera si pe dorintele sale indreptate catre succes. insa inca din anii 1970, Corina Chiriac a reusit sa guste savoarea succesului, odata pasita pe scena romaneasca. Totusi, in cazul ei, pretul succesului a fost unul scump Vedeta din .

Ingredientele din bucatarie care iti fac calcaiele fine, ca de bebelusi. Leacul e folosit de femeile de la tara

Foarte multe persoane se plang de aceasta problema, insa putine sunt cele care au habar ca exista niste remedii naturale care functioneaza de minune. Iata care sunt ingredientele din bucatarie care iti fac calcaiele fine, ca de bebelusi! Ingredientele care iti fac calcaiele fine Daca ai incercat tot felul de tratamente costisitoare care nu au .

Povestea impresionanta a primei femei capitan din SUA care se afla de 10 luni pe mare

Prima femeie capitan din SUA, Kate McCue, calatoreste de mai bine de 10 luni pe mare si este printre doar 2% dintre femeile marinar din lume, sperand sa reuseasca sa inspire cat mai multe care isi doresc.

Mireasa din Oradea care a avut nunta cu peste 350 de persoane are COVID-19. Toti nuntasii trebuie sa intre in carantina

Mireasa care, la sfarsitul saptamanii, a avut nunta din Oradea la care au participat peste 350 de persoane si in urma careia a fost deschis un dosar penal a fost confirmata cu noul coronavirus. Ca urmare, toti participantii vor trebui sa intre in carantina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )