Libnet.ro
UNICEF

07:00

Edward Snowden s-ar putea intoarce acasa. Care sunt conditiile pentru revenirea pe pamant american

Antena3 Antena3,
Edward Snowden s-ar putea intoarce acasa. Care sunt conditiile pentru revenirea pe pamant american

Fostul contractor american al NSA si CIA Edward Snowden, care a expus public amploarea spionajului american la nivel mondial, este pregatit sa se intoarca in Statele Unite daca i se garanteaza un proces. continuă pe Antena3

Snowden s-ar putea intoarce in SUA. Avocatul fostului consultant al NSA incearca sa obtina garantia unui proces echitabil

Fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate NSA) Edward Snowden s-ar putea intoarce acasa, in Statele Unite ale Americii, daca ar fi sigur ca ar avea parte de un proces corect instrumentat, a declarat avocatul acestuia, Anatoly Kucherena, informeaza Daily Mail.

Declaratie surprinzatoare din partea lui Edward Snowden

Fostul contractor american al NSA si CIA Edward Snowden, care a expus public amploarea spionajului american la nivel mondial, a declarat miercuri ca vrea sa se intoarca in Statele Unite, dar nu crede ca va avea parte de un proces echitabil in tara sa, conform Mediafax.

Snowden s-ar intoarce acasa daca ar fi sigur ca va fi judecat corect

Edward Snowden s-ar intoarce acasa, in Statele Unite ale Americii, daca ar fi sigur ca ar avea parte de un proces corect instrumentat, a declarat avocatul fostului angajat NSA, Anatoly Kucherena. Edward Snowden.

Edward Snowden afirma ca vrea sa se intoarca in SUA, dar nu crede ca va avea parte de un proces echitabil

Fostul contractor american al NSA si CIA Edward Snowden a declarat miercuri ca vrea sa se intoarca in Statele Unite, dar nu crede ca va avea parte de un proces echitabil in tara sa. Vreau sa ma intorc si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )